Народе, ме интересира, кои права ги имаме ние како управители на возилото додека сме запрени од сообраќаен полицаец, колку време смеат да не заддржуваат, дали смеат да се легитимираат, дали ако на место каде е 60км/ч ми пишуваат казна мене за пребрзо возење од 97

а уште 50 возила поминуваат во тој момент со 200км/ч треба да се регулира. Како треба да е облечен полицаецот, бидејќи овој што ме мене сопре ќе го згазев за малку на сред пат со светилка ми засвети у очи и 3-јца беме во возилото сите помисливме дека е скутер во спротивен правец па почнав да свирам. И не носеше осветлен зелен елек. Некои права за нас обичните смртници неприпадници на привелигиранта фела?
Дечково е овој
https://www.facebook.com/fatlum.ramadani.7?fref=ts
некој свеж. И дали ако имам итна состојба, во возило, конкретно пријателот ми беше опериран со скината тетива, па бев на преглед во Ск, да ја проценат раната, арно ама почна да му отечува ногата многу и морав да стасам побргу до Штип да може да ја исправи ногата етц. Пробав да објаснам ова се, и двајцата ме гледаат и ми рекоа дечко нас тоа не не интересира, па другар ми едвај излезе од возилото да им покаже рана, документација цела состојба и овие му викаат ај влези си во колата не не замарај. Ма баш она ги боли.