Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те фаќа, те фаќа...и тоа како те фаќа!Нели не ме фаќа законот))
И што е казнава?
А која е казната ако јас возам мотор од 50 кубика, носам кацига али сепак имам 16 години:helou:Те фаќа, те фаќа...и тоа како те фаќа!
Казната е најверојатно оние фамозни 400 евра, по основ сторен прекршок „Управување моторно возило без положен возачки испит“
Во вторник полагам тоа за да добијам возачка потврда а1 подкатегорија, арно ама вака 2 месеци возам пупупупу никој ме нема сопрено.......На 16 смееш да го возиш со потврда...а ако немаш таква потврда... изгледа пак се 400 евра...
Сепак, почекајте си го чичко полицаец (dungeon master) да ѕирне темава, па тој може да ви објасни поубаво
DO NOT FEER, DUNGEON MASTER IS HEREНа 16 смееш да го возиш со потврда...а ако немаш таква потврда... изгледа пак се 400 евра...
Сепак, почекајте си го чичко полицаец (dungeon master) да ѕирне темава, па тој може да ви објасни поубаво
U sebe ili u facaА шо ке се случи ако запцујам полицаец??
Abe pojma nemam, mozda po nekoj Stipski zakon, sakle da go fatat na prepad ( na neznaenje ) najverojatnoДанџн, абе по која логика на мој другар колеги твои од Штип му се заканувале дека ако не потпише казна за пребрзо возење од 300 евра, би платил 750?