Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uuuu ovaja cim go pishiT so golemi bukvi 100% se znajT za seksot.МаРиНа`Ох напиша:годес, види ме
СЕКССС СЕЕЕЕЕЕКССССССССС СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКССССССС!!!!!![]()
Не се нервирај де па и ти сега ќе ти кажам дека секс премногу е сленговски збор создаден под влијание на англискиот јазик.Vlad II Draculea напиша:а бре никој од град нејчи да го објасни поимов ебаго... па читајте има и неписмен народ.. глеш и девојчено со сио срам и греФ од мајка овде прашува....
Jakov напиша:Uuuu ovaja cim go pishiT so golemi bukvi 100% se znajT za seksot.
Ajde...citame....![]()
Јаков знае на другарите да не каже..МаРиНа`Ох напиша:све дознав од ти шо ме учеше Јакове :kez: :kajg:
Sega belja mi napravi....pocnaa da se zbiraat nadezni ucenicki pred vrata. Site me prasuvaat kazi ni za :sekss: pa kazi ni.МаРиНа`Ох напиша:све дознав од ти шо ме учеше Јакове :kez: :kajg:
Jakov напиша:Sega belja mi napravi....pocnaa da se zbiraat nadezni ucenicki pred vrata. Site me prasuvaat kazi ni za :sekss: pa kazi ni.
Vlad II Draculea напиша:абре можи сум селанец ама сум европски интегриран... всело и клацкајне јавајне.. и многу други термини се користени ама сеа редно е и јас да почнам да учам од сФетов.. мислите само вград ве уча на странцки...
шо е то ниМфоманка.??. и објаснете ја смислата на ПОЛОВИОТ однос, ова де СЕКС????
Ajde slednata....[GoH:trop,trop..slobodno e]Goddess of Chaos напиша:Ја сум на ред да откријам!! :je:
zvisi od dolzinata na casot +18% ddv. se si e regularno so fiskalna smetka so se.Bacillus gagous напиша:Јаков колку наплаќаш по час да видам да ли да те пријавам за неплаќање ддв на државата