Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
годес, види ме

СЕКССС СЕЕЕЕЕЕКССССССССС СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКССССССС!!!!! :)

МаРиНа`Ох напиша:
годес, види ме

СЕКССС СЕЕЕЕЕЕКССССССССС СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКССССССС!!!!! :)
Uuuu ovaja cim go pishiT so golemi bukvi 100% se znajT za seksot.
Ajde...citame....:icon_lol:

Vlad II Draculea напиша:
а бре никој од град нејчи да го објасни поимов ебаго... па читајте има и неписмен народ.. глеш и девојчено со сио срам и греФ од мајка овде прашува....
Не се нервирај де па и ти сега ќе ти кажам дека секс премногу е сленговски збор создаден под влијание на англискиот јазик.
Изразувајте се литературно Македонски за се си има македонски термин, тоа значи дека додека ние кажуваме секс лево десно , оние во академијана за науки и уметности зборат за Полов однос.
Така да годес не тагувај што неможеш да го го користиш зборот секс до 20 (Ебење, дупење , скраја било може и ќе си помислат твоите дека си нимфоманка).

абре можи сум селанец ама сум европски интегриран... всело и клацкајне јавајне.. и многу други термини се користени ама сеа редно е и јас да почнам да учам од сФетов.. мислите само вград ве уча на странцки...
шо е то ниМфоманка.??. и објаснете ја смислата на ПОЛОВИОТ однос, ова де СЕКС????

A zamislete si kako im bilo na starite Latini. Kaj niv penis imal znacenje na kurac, seks na dupenje i tako dalje....:pos: :pos:

МаРиНа`Ох напиша:
све дознав од ти шо ме учеше Јакове :kez: :kajg:
Јаков знае на другарите да не каже..

леле детофил бил Јаков море на марина и објаснуваше... лел вие од градов вистина на 14 сФе почнувале ...лелелелеелелел/// шо не оди по сфетов, овај де градов

МаРиНа`Ох напиша:
све дознав од ти шо ме учеше Јакове :kez: :kajg:
Sega belja mi napravi....pocnaa da se zbiraat nadezni ucenicki pred vrata. Site me prasuvaat kazi ni za :sekss: pa kazi ni.

морат сексуално образование Јаков да ми дајт уште од мали години. професор е или шо е:)

Vlad II Draculea напиша:
абре можи сум селанец ама сум европски интегриран... всело и клацкајне јавајне.. и многу други термини се користени ама сеа редно е и јас да почнам да учам од сФетов.. мислите само вград ве уча на странцки...
шо е то ниМфоманка.??. и објаснете ја смислата на ПОЛОВИОТ однос, ова де СЕКС????

Девојка со нагон за секс поголем од машко= Нимфоманка

Јаков колку наплаќаш по час да видам да ли да те пријавам за неплаќање ддв на државата

Bacillus gagous напиша:
Јаков колку наплаќаш по час да видам да ли да те пријавам за неплаќање ддв на државата
zvisi od dolzinata na casot +18% ddv. se si e regularno so fiskalna smetka so se.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom