Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Jakov напиша:
Ajde slednata....[GoH:trop,trop..slobodno e]
Da da slobodno e.

З...драво...ја дојдов...да зеам подетална анализа на тој размножувачко поучниот сложен збор со четири букви шо почиња на с и го користат теткицине на хотлајн...не не не е сере.

Goddess of Chaos напиша:
З...драво...ја дојдов...да зеам подетална анализа на тој размножувачко поучниот сложен збор со четири букви шо почиња на с и го користат теткицине на хотлајн...не не не е сере.
Sedni raskomoti se.Eve muzicce.
Kafe-MAFE nesto???
I kako si mi ti, denes.???

znachi mu ispukafte seir na detevo a !!!
c c c prv pat na forumof i go skrshifte epa znam deka nema da se vrati mu skrshifte film :)

dajdo напиша:
znachi mu ispukafte seir na detevo a !!!
c c c prv pat na forumof i go skrshifte epa znam deka nema da se vrati mu skrshifte film :)
пеер ти почна............ емто под мој пост.. на кој објаснив дека има таква тема.. сеа не јај.. назад на темата :)

:DDDDDDD na koja tema !!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

море да се немало значи никој од гратскиве да објасни ко шо треба..цук, цук
не се срамете де.. еве постариве нека напиша нешто

Ајде опнете еден аплауз Вардарче ќе ни објасни што е тоа. Знам дека бил женет и мора да знае.

Ako mi dade vardarce - ke praime cyber CEKC :sekss: :sekss: , ako ne - so muz mi! :wink:

Macedalien напиша:
Ako mi dade vardarce - ke praime cyber CEKC :sekss: :sekss: , ako ne - so muz mi! :wink:
уште секс не се разјасни шо е, а ти почна и сајбер секс да спомнуваш... и ти мора да си некој градски :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom