Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Eko1 напиша:
Ретардирано?.... и тоа во сексот?... леле колку многу убави работи учам јас од сите вас тетки и чичковци.... ама и од БАТЕ учам многу.... и учителката ми е добра многу.... има големи гради.... сама да и пуштам бело....:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Еко е новиот Спајдермен, т.е. Сексомен. Наместо да пушта мрежи пушта бело, не од прстите туку од пилето. :pos:

Еднаш кога девојками не беше тука за да го фрлам белото на градите за млекцето да и е бело..... отидов во wc-то како што ме научи комшивката и наеднаш ми дојде белото и ми прсна во окото.... и ми не можев да гледам убаво.... и бате ме искара ми рече да прскам право а не горе.... и оттогаш јас фрлам бело право пошто тогаш малку ме печеше окото и не ми беше убаво :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Eko1 напиша:
Еднаш кога девојками не беше тука за да го фрлам белото на градите за млекцето да и е бело..... отидов во wc-то како што ме научи комшивката и наеднаш ми дојде белото и ми прсна во окото.... и ми не можев да гледам убаво.... и бате ме искара ми рече да прскам право а не горе.... и оттогаш јас фрлам бело право пошто тогаш малку ме печеше окото и не ми беше убаво :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Знаеш што би ти кажал Маце на муабетов? Оди е*и нешто:sekss: :pos: :pos: :pos:

Јас сега ке одам да нанам..... ако некој од вас има некој секс вишок нека ми го чува.... баш сакам утре да го видам каков е.... ако е многу голем ке му речам на бате со кола да ме донесе за можеме да го носиме пошто колата е караван :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Алоо админи, модератори. Што прајте.
Ептен забегавте од темата:
Зошто нема тема за секс?

За шо е темава има 15 страни од вчера ме мрзи да читам? Инаку нешто Јаков ми кажуа дека требало да ве учам на некои работи.

Znaes ili ne. Ako znaes kazi ni ako ne ne ni raspravaj kolku strani ima. Ako treba i do 150 ke odime dodeka ne ja najdeme vistinata za seksot.

Шо да кажам незнам, ама ај еве неколку совети од мене во врска со темава.

На почетокот коа ја запознавате женката мора да бидете искрени со нејзе во секоја ситуација и да не ја лажете. Во понатамошниот дел од врската можете слободно да ја лажете оти она више ви веруа. Исто така при секс на почетокот мора вие да ја водите играта за да ја задоволите, а понатаму коа ќе биде задоволена она ќе води а вие само ќе си лежите и уживате. Многу важно е да знаете дека на почетокот пред нејзе да не пиете многу оти ќе и набиете комплекси и после цело време ќе ве гњави и замара со тоа колку сте испиле.

Сега за сега толку понатаму ќе ви кажам уште некој совет, а вие сега овие убаво да ги растумачите.

vardarce
некои работи ги докажавне// ајде сеа не ни се познати некои други.. прочитеј ако не прочиташ
капс да те фати, и риба а имаш јадено, од јагнешкото да ти се поврајча и ко че ми дојш насело че те остам в поле да одиш, наместо вјама.. па се мислиму ја ти

jas uste ne razbrav so e toa seks, ali bitno deka veke mi se prisaka, od samiot muabet. cudna rabota.

значи експериментот вчера добор пројде , дефиницијата е кажана , и теоријата е поставена ама сепак некако да ми фали нешто во целата слика, уште не ми јас но дали кај тебе влад имаше бело и што бидна со тоа белото

Vlad II Draculea напиша:
Ima definicija dadena nekolku strani ponazad so pomos na docent DIVNE
Ama se e toa fino objasneto kazano na hartija ama jas sum prakticar. Duri ne vidam experiment praksa neveruvam deka ke mi se razjasni.
Help!!!

ShEJLA...pogolema u svet nemalo...i uste i Nikola -maska verzija na nimfomanka!i toa e nevidena....bivase li po se sto e zensko,na dve noze i so dupka megu niv ...po se takvo trga...lelel!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom