Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино

Овој е крив!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи потполно се согласувам со тебе ама зс бе вие ЕЛИТАТА модератори администратори и не знам шо мора секогаш најпаметни да сте и секад сте у право и шо ви е филмо со прашањето колку години си ако и јас мразам 13-16 годишни деца кога пишуват глупости ама ги игнорирам а вие секогаш како со потсмев го поставувате тоа прашање шо ногу ли сте срекни шо сте постари нз шо е филмот.BTW сори за оф топик
Не гледам зошто не би можеле да ја играме истава формација со Иваноски на местото на Стојков. Ако се повикиваме на врзината на Стојков: не е доволно. Никаков ефект нема од неговите 2-3 истрчувања по наптревар. Не е за во репрезентација, мое мислење, не мора да се сложиме.
ОК не зборев конкретно за посто него генерално неколку постови поназад ФАНТОМ го постави тоа прашање на едно дете а детето само мислење си кажа ....мислам wtf ама битно е да се дружеме :smir::smir:Незнам каде спомнав години? Никаде не пишав кој колку години имал. Има одредени ликови што трујат со идиотизам на форумов, не може нормално да се дискутира. Помали деца има од него што ќе напишат нешто паметно. Нека е во право, нека е погрешно, само да се има некоја цел. А не глупости и плукање (првото го толерирам второво не), без никаква цел само да се напише уште еден пост.
Постовите зборуваат за тебе, не тоа дали си модератор или администратор и колку години имаш. Тоа е тоа...
Се тоа те разбирам, ако влезе место Стојков ќе мора да се менува. Ама гледај, во 16 метри не може играч да ни се отвори, сите нафрлени топки одат во бунар. Фиќо точно знае како треба таму. Не викам јас за Стојков дека денес лошо играше, стално го викам ова. Не со намера да го критикувам, тој прави што може. Мислам дека мора тоа да се менува. Самиот факт што не можеме гол да дадеме а правиме шанси, зборува доволно: многу труд за ништо. Ни треба реализатор.
Јас искрено се изнервирав зошто и да почнеш со Стојков, Филип мора да биде втора опција. Кој е сега Ибраими? Чекаме да даде гол да се продаде во странство? И кога ќе игра одлично таму, шанса да добие некој од нашава лига, на кој му треба продавање? Тоа ме нервира: стара болка. Репрезентација ли е, пазар ли е...
Мора да го носи товарот на репрезентацијата затоа што е најдобар во неа. Така е тоа за големите играчи (зборам големи затоа што игра во голем клуб). Што фајде ако кажам дека Седлоски е камен!? Реалноста е таа, промаши шанси што не смеат да се промашат.
Џабе збориме кога веќе шансата е испуштена, и највеќе што ми е криво дека испаднавме од Шкотска:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Ни зачука тој копиљот шо се затепа у прво гол (зашто ние немаме некој таков а?)
Тоа е... сега наздравје бричење, за другпат конечно барем да се поправиме.