- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Нема тапа тајминг, само тапа личности.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не постои такво нешто како „погрешно време“. Постои само вистинска заинтересираност и незаинтересираност за некого. Ако некој ти се допаѓа и сакаш да бидеш со него, ако ти одговара како партнер, не постои нешто што ќе те спречи да градиш врска со него. Во какви и да се наоѓаш проблеми, личноста која ти одговара ќе ти биде поткрепа, ќе ти биде тука да ги оттргнеш мислите од глупостите кои ти се случуваат, ќе споделиш ако сакаш, ќе се насмееш и ќе си поплачеш ако ти дојде. Личност која ја сакаш никогаш не може да ти претставува дополнителен проблем за да ја тргнеш од себе со изговор дека лош е тајмингот.Дали некогаш сте запознале личност која била баш по ваш вкус, најблиску до она што сте го сакале од секогаш, но тајмингот т.е времето да е тотално погрешно?
Дали навистина некогаш тајмингот е пресуден за опстанокот или започнувањето на врска?
И за ова истото важи. Добро време за секоја врска е времето во кое почнала. Ако тогаш не успее, според мене, не би успеала и во некои наводно подобри времиња. Добро време е секогаш - ако се работи за човек кој ти одговара и ти е на место.Crazy in Love напиша:Или на пример сте имале ли врска која кога би била во некое друго, „подобро време„ би успеала, а во времето во кое е врската пукнала и не успеала?
Пак ќе било исто и во друго време, едноставно не биле створени еден за друг!Имам другари кои откако раскинале изјавиле: Е, да ја запознаев малку порано/подоцна, друго ќе беше...
sto da se pravi,i na mene vo nekolku navrati mi se slucilo slicna rabota,...ah toa prokleto pogresno vreme kakvi zbrki mi pravi vo postavuvanjeto na harmonija vo mojot (za zal)bezmalku prazen zivot.Na site toa ni se slucilo,barem jas taka mislam. Se razminav so edna persona...za koja i den denes mi e krivo..bas poradi toa pogresno vreme.
Глупости.
Ако е совршен/а според вас, би успеале во билокое време.
Што се нема да измислат како изговор за раскинување.
a be znam,t.e. veruvam deka e taka ,...:wink::smir:sonce ako ti e tolku prazen kazi jas ke ti go ispolnam...veruvaj za 2 nedeli ke zalis po tvojot poranesen zivot :helou: