Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.642
- Поени од реакции
- 10.241
Тешко. Можеби ќе го видиме во 2ро полувреме, али не верувам да биде стартер.
Можеби ќе се држи во тајност се до објавувањето на составите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко. Можеби ќе го видиме во 2ро полувреме, али не верувам да биде стартер.
Уште еден баниран член,со нов јузер...до кога бе вака бе,до кога?
Да не бидам офтопик!
Ибрахим ќе игра против Реал сабота или?
Hahaha,spikerot e mrdnat!
Hahaha,spikerot e mrdnat!
sea nz dali e do mene no mislam deka zaedno nikako da blesnat i dvajcata Ibra-Messi,ili edniot vo slucajot Arsenal-Barca ili pa drugiot vo vtoriot mec.Ne im ide zaedno![]()
Epten neznae sto zboruva :pos2::pos2::pos2:
Полека бе. Меси беше навикнат на играта на Ето, а Ибра игра далеку поразлично од него. Плус на почетокот на сезоната имаше неколку утакмици кога се разбира супер, ама тогаш додје сушата на Ибра и ојде се у неповрат. И сега таман пак да се разиграат за крајот на сезоната
Инаку после ова денеска го сакам Анри во сабота. Се виде денеска дека е подобро да земеш искуство, отколку млад играч. Страв ми е од Педро да не направи некоја слична глупост како шо напраи Рафаел денеска и да не кошта дерби тоаАма ок Педро го нема тој темперамент шо го има Рафаел
![]()
Полека бе. Меси беше навикнат на играта на Ето, а Ибра игра далеку поразлично од него. Плус на почетокот на сезоната имаше неколку утакмици кога се разбира супер, ама тогаш додје сушата на Ибра и ојде се у неповрат. И сега таман пак да се разиграат за крајот на сезоната
Инаку после ова денеска го сакам Анри во сабота. Се виде денеска дека е подобро да земеш искуство, отколку млад играч. Страв ми е од Педро да не направи некоја слична глупост како шо напраи Рафаел денеска и да не кошта дерби тоаАма ок Педро го нема тој темперамент шо го има Рафаел
![]()
Не му го спомна ни името коментаторот, само кажа the young substitution ...
Незнам зошто ама кога игра Педро јас ептен се осеќам опуштено, за разлика кога игра Бојан на пример. Дечкото ептен ме воодушеви оваа сезона, верувајте овој може еден ден да биде носач на екипата заедно со Меси.