Daniela напиша:Koga ke mi rece "Nemoj sega me boli glava, a znam deka ima Englesko prvenstvo na a1".![]()
OUCH!.... тоа повеќе ми личи на садо-мазохизам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daniela напиша:Koga ke mi rece "Nemoj sega me boli glava, a znam deka ima Englesko prvenstvo na a1".![]()
Abe kako bese toa, "stracka ima vracka" ili nesto taka bese ne pamtam.:pishtoldzEko1 напиша:OUCH!.... тоа повеќе ми личи на садо-мазохизам![]()
![]()
.... но и тоа е перверзија....
![]()
Има повеќе верзии... но епилогот е исти.... и тебе сигурно ке те боли глава кога случајно на Сител ке има некоја шпанска серија...Daniela напиша:Abe kako bese toa, "stracka ima vracka" ili nesto taka bese ne pamtam.:pishtoldz
mary_jane напиша:епа вака на кратко-дефиниција за перверзија ми е Графилдова не е навреда...
Тоа се вика герантофилија,инаку и мене ми се горе доле истите работи перверзни.Eko1 напиша:Иначе во перверзии не сум ги спомнал тие работи како што се Педофилија.... секс со старици.... инцест и тнт бидејќи нив не ги категоризирам во перверзии... туку тоа е дирекнто болни ментиши и све тоа треба да се стреља :lud:![]()
BabyGirl^^^ напиша:PERVERZNA SUM JAS...
SLaCk напиша:и дендрофилија тогаш... секс со дрва.