Што е за вас перверзија?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Daniela напиша:
Koga ke mi rece "Nemoj sega me boli glava, a znam deka ima Englesko prvenstvo na a1". :(

OUCH!.... тоа повеќе ми личи на садо-мазохизам :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: .... но и тоа е перверзија.... :icon_lol:

Eko1 напиша:
OUCH!.... тоа повеќе ми личи на садо-мазохизам :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: .... но и тоа е перверзија.... :icon_lol:
Abe kako bese toa, "stracka ima vracka" ili nesto taka bese ne pamtam.:pishtoldz

Daniela напиша:
Abe kako bese toa, "stracka ima vracka" ili nesto taka bese ne pamtam.:pishtoldz
Има повеќе верзии... но епилогот е исти.... и тебе сигурно ке те боли глава кога случајно на Сител ке има некоја шпанска серија... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Да се вратам на темава јас. :icon_lol:
Иначе во перверзии не сум ги спомнал тие работи како што се Педофилија.... секс со старици.... инцест и тнт бидејќи нив не ги категоризирам во перверзии... туку тоа е дирекнто болни ментиши и све тоа треба да се стреља :lud: :icon_lol:

епа вака на кратко-дефиниција за перверзија ми е Графилд :) ова не е навреда...

Eko1 напиша:
Иначе во перверзии не сум ги спомнал тие работи како што се Педофилија.... секс со старици.... инцест и тнт бидејќи нив не ги категоризирам во перверзии... туку тоа е дирекнто болни ментиши и све тоа треба да се стреља :lud: :icon_lol:
Тоа се вика герантофилија,инаку и мене ми се горе доле истите работи перверзни.
Исто според мене перверзија е кога некому му е мочањето фетиш

Двајца или тројца или колку сакате, возрасни и зрели луѓе можат да се договорат, можат да си укажат, покажат и докажат дека некои работи, кои условно биле квалификувани како перверзија, и не се толку страшни - та дури се можеби и пријатни.
Меѓутоа, дете да се малтретира заради нечии болни пориви, тоа не можам да сфатам и прифатам.
Мој конечен одговор на прашањето би бил - педофилија.

и некрофилија :) Пошто тука нема consent меѓу двајцата а све што не е одобрено меѓу партнерите е перверзија, ова мое мислење, немој некој да демантирал!

и дендрофилија тогаш... секс со дрва.

SLaCk напиша:
и дендрофилија тогаш... секс со дрва.

:icon_eek:
Има и официјален назив за сексот со дрва? Тоа значи дека е толку многу чест??:pos::pos::pos:
А како тогаш се вика секс со фотеља?:raz:

Хехехе е тоа не знам ама за дендрофилија сум сигурен бидејќи не бил осамен случај туку напротив! И затоа веројатно има и име. иако мене кај дрвата не ми е ништо секси хехе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom