Врчак или Слаткар

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

За кого имате повеќе респект?

• Врчак

Гласови: 119 57,5%
  • Слаткар

Гласови: 88 42,5%

• Вкупно гласачи
    207

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.617
Поени од реакции
13.341
Веб-сајт
www.facebook.com
Сакам еден искрен муабет за кој хммм како да го речам... презентер на песни имате повеќе респект... Двајцата почнаја од 0 па стасаја до кај што се... Заедничка му е комерцијалата, разликата му е што едниот се прокламира хаце рапер, а па другиот одамна си тера ко шо му чини, си отвори и продукциска куќа.

За кого имате повеќе респект?

Тргнаа од 0, а сега се 2.6. :icon_lol:

Неам некоја посебна оценка. И двајцата го тупат, ама од Врчак сме позаситени.
Слаткар има посмешни и пофинтаџиски рими, а Врчак се повторува. Мојот глас иде кај Слаткар.

Ја ни 2.6 не би му дал, ама прашањето ми беше во смисла: Да ви речат или одбери кој ти е поарен или те убивам, кој ќе го одберите? (=

Ја ни 2.6 не би му дал, ама прашањето ми беше во смисла: Да ви речат или одбери кој ти е поарен или те убивам, кој ќе го одберите? (=

Уби ме , неможам да ги гледам веќе ни двајцата :pipi:

Врчак :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

На сета мака се насмеав темава е лудило.

П.С. Ставете анкета бре.

Уби ме , неможам да ги гледам веќе ни двајцата :pipi:

:pishtoldz

Он топик - Па ако веќе морам... Сепак Слаткар... Со тоа што му поштувам некои песни од пред едно време.

ахахахаахха....ја би го одбрал врчак... колку и да го мрзам тоа е тоа... барем успеа и поише го поштуем.. барем не се дига колку слаткар.. тоа е тоа

Океј, а да ти речат доколку одбериш еден од нив, нема повеќе во животот да ги слушниш. А? А? :)
Ондак Врчак , Стакларов неможам органски да го поднесам.

Ете и анкета. Намерно не ја напрајв јавна, само ме интересира колку на колку сме, а не кој за кого :)

Ова ко на фејсбук квизовите. Уште малку Слаткар VS. Господ опција да стават.

Да ви речат или одбери кој ти е поарен или те убивам, кој ќе го одберите? (=

Слаткар. ;))))
Покрај Шопинг и Спушти се доле и луксузот што го живее сега ако може така да се нарече, тој ја искусил и другата страна на животот, песните што порано ги правеше со Е.О. вредат, иако тогаш немаше така напалени тинејџерки и не беше познат.
А Врчак е татино детенце, после Повторно сам и Манастирски сон сè друго е шунд и хит за највеќе еден месец.

ако веќе мора го бирам врчак пошо слаткар ми е одвратен

Ма убиј ме, не бирам од овие двајца. :icon_lol:

Шала на страна, Врчак би го одбрал. Слаткар во никој случај.

Ова ко на фејсбук квизовите. Уште малку Слаткар VS. Господ опција да стават.

Па не мора да биде фејсбук, можи да падни добра дискусија, ако гледаш малку на темава од поинаков аспект.

Он- Да, добри песни имаше со ЕО, ама единствената причина шо го нејчам Слаткар е тоа што тој СЕУШТЕ фура рап фазон и сеуште мисли дека е хард кор или не знам што... Дури и Тони Зен го ставам пред Слаткар, затоа што едноставно си признава човекот (како и Врчак), тоа можи во песните да се запримети дека воопшто не се ни трудат повеќе да бидат хард кор, затоа што теоретски и практично не ни можат. Можи Врчак да напрај Повторно сам вол. 2, ама нема да се продава како Пази се од мене и така натаму. Си тера тоа што е - комерцијално копиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom