САФ

• Креатор на темата Креатор на темата KingJoker
  • Време на започнување Време на започнување
Смилен не е дојден во Македонија, така да само Митко и Гоце ке бидат.....како и да е, сосема доволни се и они двајца :wink:

На нет така пишува за концертот, а ништо чудно да изненадат да настапат со цел состав. би било убаво да ги видиме сите заедно како некогаш....

19979_268229674098_717229098_3118189_1312997_n.jpg

Сигурен си за ова? -.-
Па не е прв пат да има рап настани по полноќ во Хард Рок и до сега секогаш било така и не сум бил во можност да одам така да ... сигурен сум 90% и за оваа би било така :toe:

ццц стално коа ке има некој ваков добар настан мора да е по полноќ!

Најдете си убави девојчиња да ве дружат и не ви треба апсолутно никаква легитимација. :helou:

Па нормално со лична карта бе после 12 сега озбилна држава сме хаха.Како и да е идам вечер 99 посто

Убав провод на сите шо ќе идат!
Ви љубоморам -.-

Нема некој клипче да постирате тие што бевте ? :)

Пики Сипи без кондиција некако.. Што знам. Ама од друга страна и разбирливо е по толку време. Сепак настојуваа да приредат задоволство кај публиката. Но да, без Смилен не е исто..
И воопшто не ми се допадна што не рецитираше на реалните битови. Ама ок, и тоа средија..пошо реагираа луѓето. Гоце нешто изведуваше, но сепак е одличен :)
...
Топ бе. Врх.

Заборавив.. Да се надоврзам.
Прв поглед на влагање кон лево - Тони Зен. Потоа дојдоа речиси цела екипа Токсикологија. Многу се цени тоа што ценат, дојдоа да испоштуваат.
И баш ми текна дека на нивните настапи обавезно Димитри Је Ја Јо пушта барем една песна од Саф и Легијата. Што во спротивно, наведените не прават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom