Часовници

Сакам часовници и имам неколку кои си ги носам.

Еден црн со бели цветчиња од Stradivarius;

Casio ваков
tnLTP-1283D-7ADF_cd.jpg

Сличен на овој часовник којшто не е бренд но си го сакам најмногу :pipi:
ES1967_main

Многу сакам часовници имам неколку но последниот кој што го купив ми е најубав и постојано го носам...

сакам да ги носам но никогаш не ми текнало да си купам

Обожавам бижутерија а часовниците се еден дел од неа.Обожавам секакви врсти на часовници и ги имам премногу дома.Зависник сум од бижутерија,али пред часовниците ги обожавам премногу обетките-ми се допаѓа начинот на кој висат... *** поздрав

Моментално го носам овој Diesel-ов модел, така по-рок варијанта.

5169J0YJC1L._SS500_.jpg

Сега барам нешто бело или сребрено - посвечена варијанта, така нешто помасивно. Kaжете кој од подолниве највеќе ви се допаѓа:

51t6CJQxuQL._SS500_.jpg

41dqdLYWINL._SS500_.jpg

51%2Bzs4G%2B7sL._SS400_.jpg

31LH0FQaIUL._SL500_AA260_.jpg

Носев до пред 4-5 години, ама сега со мобилниве ич, а и немам намера за во иднина.

носам часовник и ако не носам неможам да преживеам абе некоја пуста навика ми е тоа:toe:

Носев до пред 4-5 години, ама сега со мобилниве ич, а и немам намера за во иднина.
Па часовник не се носит само за да видиш колку е сатот, туку и како моден детал.

dsc00691cs5.jpg

Имам Ролекс, но немам навика да носам часовник. Не е оргинал, некоја емитација..
Планирам да го продадам, секако така ми седи дома...

AR0181.jpg

иако не носам саати, за овој би направил исклучок но сепак сега неможам да си дозволам да дадам 300 евра за саат па така да ке почекам подобри времиња :wink:

Носам навика ми е... многу ретко го вадам од рака по типски е со часовник :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom