Точкест
I'm Awesome
Ту бре све само машки се изначитав со пепер спрејови, курци и карики. Ебаве тоа фегетите. Имаш две опции или ќе тепаш или ќе бидеш тепан, па и преку кур од еден ќотек. Двајца тројца другари и кој сака нека дојде, матер има да му се ебе. Ја сум јадел ќутек и ми го опнале телефонот ама бев сам, и тврдам дека улиците низ Скопје се безбедни. Шо знам, се имам враќано у 4 сабајле од МСУ на Кале до Ченто ПЕШКИ и ниеден човек нит ме нападна нит ме изманијачи ни ништо, двајца само ми побараа упаљач и тоа е тоа.
Од ова што го прочитав цврсто стојам на зборот да се врати редовна војска и ќоро и сакато да иде у војска, зашо од вакви младичи луѓе не бива.
Пеперспреј? Кој кур е тој амерички филм бе? Не сте ваљда некоја глупа плавуша па да носите пепер спреј да му ебам мајката
Од ова што го прочитав цврсто стојам на зборот да се врати редовна војска и ќоро и сакато да иде у војска, зашо од вакви младичи луѓе не бива.
Пеперспреј? Кој кур е тој амерички филм бе? Не сте ваљда некоја глупа плавуша па да носите пепер спреј да му ебам мајката