Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На штрек и на готовс затоа комшијата ќе го кркал ни крив ни должен. Пиштоли, ножеви, спрејови, палки и палици
.
Што вие бре луѓе пијан и дрогиран човек многу полесно се онеспособува отколку трезен и смирен. Тоа е факт затоа што ако е пијан човек концентрацијата му е послаба, послабо држи рамнотежа и греши во потезите повеќе отколку трезен човек.
Па баш дека има алкохол во неговиот организам рефлексите му се затапени и поспоро размислува и донесува одлуки, отколку да е трезен и да ја има истата мисла да те повреди.Што сакаше да кажеш? Навистина не те разбрав а тоа дали е пијан или не неможеш многу многу да се ослониш дека ќе го совладаш полесно, баш некој е поагресивен односно алкохолот кога мава во глава и адреналинот пука до максимум ич не му чуе кој си што си и што имаш.
Струмица е еден од најсигурните градови,у Македонија.Многу оддамна нема мањаци и сл. фрикови.
Грешиш... Лани во Прилеп нз колку убиства имаше... То чупето со џандарот и уште еден куп ич не ми текнува сеа... Важно Прилеп дефинитивно не е најбезбеден...Јас по мое мислење мислам дека најбезбеден град во РМ е Прилеп... или грешам?
Za Skopjevo neznam kako vi e ama za Kavadarci bi kazal deka vo 2,3,4 h navecer sama devojka da se setka dvizi slobodno nema da ja pipnat SO GARANCIJA!
Релативно безбеден е, а убиства немаше само ланиГрешиш... Лани во Прилеп нз колку убиства имаше... То чупето со џандарот и уште еден куп ич не ми текнува сеа... Важно Прилеп дефинитивно не е најбезбеден...![]()
Па добро то шо велиш, кај нема убиства...Релативно безбеден е, а убиства немаше само лани.