bebush
Portable Heater
Moжеби во другите градови се сигурни, но во Скопје сигурно не.Преку ден, можеш слободно да забележиш ако гледаш внимателно, манијаци во парк.Човек сака да се прошета низ парк, и одеднаш гледаш позади тебе некој манијак те следи спремен да си го извади, во сред бел ден!Да не зборам за постариот дел на паркот, таму вријат такви изроди.Исто пред некој ден, со дечкото забележавме рекетари во сред бел ден како се спремаат да извршат некоја нивна активност.Трагично!
Лично, ретко се шетам толку доцна(3,4) сама по улиците.Има секакви луѓе кои може да ти направат сешто.Ај за машките, лесно е, нема што посебно да им направат освен рекет да им мавнат, ама за нас женските и не е така едноставно.
Кај мене пред зграда, веднаш кога ќе затопли се собираат на клупи од пијаници до дрогираши.Језиво ми е да поминувам покрај нив но морам, нели, за да си одам дома.Среќа ставија шифра кај нас во влез, па прекинаа да влагаат, инаку порано и на скали кај мене се дрогираа.
Штета што никој не превзема мерки околу ова.Ужасно е навистина.
Заклучок: Во Скопје можеби порано биле безбедни улиците, но како проаѓаат години, се понебезбедно станува!
Лично, ретко се шетам толку доцна(3,4) сама по улиците.Има секакви луѓе кои може да ти направат сешто.Ај за машките, лесно е, нема што посебно да им направат освен рекет да им мавнат, ама за нас женските и не е така едноставно.
Кај мене пред зграда, веднаш кога ќе затопли се собираат на клупи од пијаници до дрогираши.Језиво ми е да поминувам покрај нив но морам, нели, за да си одам дома.Среќа ставија шифра кај нас во влез, па прекинаа да влагаат, инаку порано и на скали кај мене се дрогираа.
Штета што никој не превзема мерки околу ова.Ужасно е навистина.
Заклучок: Во Скопје можеби порано биле безбедни улиците, но како проаѓаат години, се понебезбедно станува!