Кој е најголема персона нон грата во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам дека појавувањето на ЉуБчо кај Миленко предизвика бурни реакции, па тоа ме натера да се запрашам:

Кој според вас највеќе го заслужува епитетот persona non Grata?

Значи без разлика дали се работи за странски “експерт“ или домашен политичар, кој е непожелна личност за државава?

И според кои “заслуги“ треба да го има тој епитет?
Бранко Црвенковски,А.Ахмети,Љ.Георгиевски.....има уште..

Многу ги има...ако почнам да ги редам...
И тоа домашни пред се кои треба да се прогонат за век и веков, исто и меѓународни, познати како амбасадори, пратеници, аташеа и сл.

Site EU/NATO/SAD prestavnici i eksperti sto pametuvat i ne trujat so lazni obekanja.

Сите наведени се домашни издајници, предавнции и ќелеши.

Единствен кој е воопшто прогласен за персона нон грата од страна на Макеоднија е Питер Фејт.

Get your fact right people!!

Дискутираме за персона нон грата per se, доколку сакате да дискутираме за предавници и мачители на оваа грутка црница наречена Македонија, тогаш има друга таква тема.

Нели!

Гледам дека појавувањето на ЉуБчо кај Миленко предизвика бурни реакции, па тоа ме натера да се запрашам:

Кој според вас највеќе го заслужува епитетот persona non Grata?

Значи без разлика дали се работи за странски “експерт“ или домашен политичар, кој е непожелна личност за државава?

И според кои “заслуги“ треба да го има тој епитет?
Отвораќи ја темава требаше да предпоставиш дека на крајот сите ќе бидеме persona non grata

Сите предавници на Македонија, внатрешни и надворешни се персони НЕ ПОЖЕЛНИ во Република Македонија, засекогаш!

Сите предавници на Македонија, внатрешни и надворешни се персони НЕ ПОЖЕЛНИ во Република Македонија, засекогаш!

Nikola Gruevski, zasto e dvolicen,lazen patriot,zatoa sto e nesposoben premier,zatoa sto ja vodi drzavava vo ekonomsko fijasko,a uste te ubeduva deka se slucuva prerodba i toa nevidena, so eden zbor zatoa sto e LAZGO

Nikola Gruevski, zasto e dvolicen,lazen patriot,zatoa sto e nesposoben premier,zatoa sto ja vodi drzavava vo ekonomsko fijasko,a uste te ubeduva deka se slucuva prerodba i toa nevidena, so eden zbor zatoa sto e LAZGO
Ice woman затоа што гомрази Никола и затоа што брани еден бетер од Никола кој своевремено направи прплес низ Македонија со крими-транзиција афери и затоа што економското фијаско беше направено многу пред Никола токму од тој ЛАЖГО.

Ice woman затоа што гомрази Никола и затоа што брани еден бетер од Никола кој своевремено направи прплес низ Македонија со крими-транзиција афери и затоа што економското фијаско беше направено многу пред Никола токму од тој ЛАЖГО.

Od takvi kako tebe ,toa moze da mi bide samo kompliment i toa golem kompliment. Ti blagodaram :)

Месијата,Војводата и вештачкото окце ......... Сега за СЕГА !

Љупчо Георгиевски и Зоран Вранишковски.
Има и други кои не ги сакам, но овие двајца не можам да ги смислам. Не сакам да ги видам во нашава држава. Одвратни створења.
Ах да и Доста Димовска би ја ставила како трета. :uvo:

Саркози,
Оли Рен,
Џорџ Робертсон (компирот)
Караманлис,
Каракачанов,
Дора бакојани,
требаше и Лоренс Батлер да ги исшутираме на времето, ама касно е сега.
и да му се одземе државјанството и ајт у пм да се испрати Кири Словенски (ме пукнаа Гејци на фејсбук со видеото каде што тој ја толкува главната улога)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom