Kако се релаксирате?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Najcesto se relaksiram so dobra elektronska muzika : musitronics,pullen, Armand Van Helden, Sattoshi Tomie,
3604

hellracer напиша:
Najcesto se relaksiram so dobra elektronska muzika : musitronics,pullen, Armand Van Helden, Sattoshi Tomie,
3604

jas so takva muzika i ne mnogu mozam da se relaksiram...toa poveke mi prestavuva napor otkolku relaksacija...ama OK toa si zavisi od samata licnost

Ке си легнам в кревет и ке си слушам музика, подобра релаксација од таа амин

Топла бања,када полна со миризлива сол и некое етерично масло....две-три ароматизирани свеќи...и јас сум на седмо небо...

Малку џез музика и по можност ( на жал сега за сега тоа само во Скопје) да правам некој авион или хеликоптер од макетите на фирмата ревел

Долга прошетка да си ги средам мислите, после тоа дооолго лежење во када, со мисризлива сол по можност, лесно музиче за увао некој лајт џез на пример мх мх мх...веќе се релаксирав :)

Туширање,шетање,возење точак,лежење со тувко музиче успат

Гасам мобилниот, си пуштам музика, исклучувам звонче на врата и си сипувам пијачка и ништо не ме интересира. А сега како што ми е преку нос денес и сам сум дома, овој миг тоа ќе го направам!

Едноставно музика ме релаксира, во домашни услови.
Ако сакам надвор релаксација, обавезно место за седење и вода треба да има, инаку ни р од релаксација нема да имам. Да, и по можност да има мали камчиња за фрлање у вода, ама тоа по можност.

Имам и други начини на релаксирање, ама малце се поонакви.

Топла бања(преполна со купка) во комбинација со класика идеално ме релаксира!
Имам и други методи ,но оваа ми е приоритетна!

Ме релаксира добра музика и разговор со некој што ми значи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom