Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а има и протести против градење...
Протести и судир со полицијата во Тирана
од глупост, прв пат кога одев на одмор во Албанија, ми наметнаа да носам еден од Струга, гоа да не сум се изгубел, со цел памет по тој пат ме натера, плус да се влезе во Тирана... а за Драч одевме... за назад го остаив таму, сам си се вратив , многу полесно и побргу...Дали покрај оваа шума поминува стариот пат за Елбасан?
Кој го нема возено, незнае што е авантура(не е до асфалтот, тој е релативно добар)
Тирана се едно не се наоѓа во Европа,туку некој забутан град некаде во Јужна Америка.
А Приштина ала Блиски Исток,побратимен град со Сана во Јемен.
Гледам во Приштина изградиле католичка црква за која се збори дека е најголема на Балкан,а во градот 1000 католици,што ли нема да направат само да лижат амерички г'з,заносната лојалност е всушност една од главните карактеристики на племињата.
Interesen grad crkva ko Makedonska i starinska dzamija i uzhasna fabrika za Hrom ko gronista!!Дали покрај оваа шума поминува стариот пат за Елбасан?
Кој го нема возено, незнае што е авантура(не е до асфалтот, тој е релативно добар)
Патот од Скопје до Софија уште е турското џаде од коа се дојдени турците. По тоа се гледа у колкава љубов сме со нив.