Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дај не зезај треба да чекам до после 15 март???? Јас сеуште чекам да излезе во Европа и надевалќи се до сабота да има торент..... Али сепак вреде да се почека за играва :smir:

Што гледам на АРЕНАБГ ја има веќе, некој некаква инфотмација да не има за играта???

Што гледам на АРЕНАБГ ја има веќе, некој некаква инфотмација да не има за играта???

Мислам дека Руската верзија е излезена, сеуште нема англиска.

Poarno cekajte 16 mart da ispadne oficijalno, otkolku so vakvi shifty verzii, da ne bide kako i so prviot del, ruska verzija so angliski zvuk, pa paga na vratata kaj erusalim, pa patchovi pa sto ti ja znam uste ne.

Луѓе, играта излезе пред три дена во Европа, официјално. Ја има и на Steam.

Кракот е работатва, а не руска или англиска верзија.
Прашање е дали воопшто ќе направат крак.

Заштитава вака нешто работи. Ти ја немаш 100% играта локално туку 99%. И пред почетокот на секоја мисија, играта си го симнува тоа што треба за да можиш да ја играш. И после од кога ќе заврши мсијата го бриши тоа (најверојатно) и си зема друго за следната мисија. Зафкната заштита имаат.

Ако немаш нема играње... :toe:
Тапа е Unofficial.Играта заклучно излегува на 9 март,во вторник.Затоа фино лепо да си почекаме сите,поголем ќар ке имаме,а не вака крај не работи интернет блабла...:tv::smir:

дали некој има информација за кракот?:)
Ubisoft:

We're happy to say ACII & SH5 are withstanding the efforts to crack them.We see the rumors but still confirm no valid cracked versions exist

+​

Our servers are under attack again. Some gamers are experiencing trouble signing in. We're working on it and will keep you posted

Ubisoft:

We're happy to say ACII & SH5 are withstanding the efforts to crack them.We see the rumors but still confirm no valid cracked versions exist

+​

Our servers are under attack again. Some gamers are experiencing trouble signing in. We're working on it and will keep you posted

Кракерите ке умрат кога ке умрат и игрите, према фактот дека игрите не умреле нема ни хакерите, за се има решение па и за UBISOFT :)

Кракерите ке умрат кога ке умрат и игрите, према фактот дека игрите не умреле нема ни хакерите, за се има решение па и за UBISOFT :)

За ПС3ката сеуште нема :):uvo:

Не е вистина али ај, да се посмееме.

Наводно меил од Разор :tv:

"Above Assasin's creed 2, we have been working for a while now and have achieved a lot. We went start the program and enter the key no longer needed. Also, if you will disengage from the Internet, the game will not be closed, and will continue to work, but while running only through the Internet. With regard to conservation - the server Ubisoft will begin work on March 5. Then we fly where Proseč files, what are their sizes and other information to create a full pill. Normal tablet poyavistya or 5, or 6. In the extreme case, 7 "
-----------------------------
Be patient, this evening or tomorrow crack to be released.
Protection already vzlomona, crack just gradually completed, that was without bugs

A tippers are silent and wait for crack!

А зашто да не ја кракнат играта или да направат гајд (како што беше за COD MW2 Multy) за да си ја играме на раат.. мислам дека ке ја средат за најкасно две недели и ке има Reload верзија на Замунда или слично...

дали излезе рароз верзијата или меилот шпекулација ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom