Македонија - Исланд 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно прашање -
Ако пуштаат на исток бесплатно за средношколци треба да се земе ученишка книшка или нешто друго знае некој?

Едно прашање -
Ако пуштаат на исток бесплатно за средношколци треба да се земе ученишка книшка или нешто друго знае некој?

не бее онака ќе пуштат :)

Едно прашање -

Со ученичка книшка, така ми кажаа...

Инаку денеска се ми иде паметов на убедлива победа, па ќе видиме. Моја прогноза 3/4-0.

брат кај па наумовски ке игра крило...тој е шпиц играч

За утакмицата со Норвешка играше лево крило а пандев беше во средината, сега за овој натпревар со Исланд не знам дали ја увиде грешката Јонуз го врати Наумовски во средината а Пандев и Стојков ке прават ротации од страните!!!

Мислам дека е реално да се надеваме на убедлива победа. 2;3-0 мислам дека ке е суперрезултат за нас:vozbud::vozbud:

Како што слушнав Гудјонсен и уште 2 важни играчи ќе ги нема, така што на овој натпревар освен победа ништо друго не прифаќам :)

За утакмицата со Норвешка играше лево крило а пандев беше во средината, сега за овој натпревар со Исланд не знам дали ја увиде грешката Јонуз го врати Наумовски во средината а Пандев и Стојков ке прават ротации од страните!!!

ke vidime dali ke go smeni:toe:

Со ученичка книшка, така ми кажаа...

Инаку денеска се ми иде паметов на убедлива победа, па ќе видиме. Моја прогноза 3/4-0.

Нели е многу голема победата...

ke vidime dali ke go smeni:toe:

Така изјави на пресот за тие промени, така да изгледа и така ке биде.

Иначе сеа прочитев у Мак. Спорт дека и Седловски за жал се повредил, па изгледа Грне се врака во првата постава.
Инаку како шо пишува Седловски се повредил на вчерашниот тренинг и тоа на крајот требало да вежба слободни удари и го истегнал мускулот!:toe:

Како што слушнав Гудјонсен и уште 2 важни играчи ќе ги нема, така што на овој натпревар освен победа ништо друго не прифаќам :)
Иако на овој натпревар е,но сепак не е се во победата.Не ме радува онаа игра со Норвешка,следуваат после две гостувања решавачки.На овој натпревар треба да имаме целосна доминација и да создаваме шанси.Само со таква игра имаме надеж за гостувањата во Норвешка и Шкотска.

се сложувам!!! таквата формација би била најдобра!!!:smir:

Така изјави на пресот за тие промени, така да изгледа и така ке биде.

Иначе сеа прочитев у Мак. Спорт дека и Седловски за жал се повредил, па изгледа Грне се врака во првата постава.
Инаку како шо пишува Седловски се повредил на вчерашниот тренинг и тоа на крајот требало да вежба слободни удари и го истегнал мускулот!:toe:
Фала ти Боже, не стародијата да ми се маа по бековски позиции,и тој Јонуз е луд Седло бек го става !

Моја прогноза е минимална победа за Македонија од 1:0 или 2:1.Дај боже да ги растуриме и да не сум во право.

Денеска очекувам Сигурна и Убедлива победа за Македонија...:toe::toe:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

!!! WE GOING TO GO IN WORLD CUP !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom