Night Wolves-int. bike Festival @ Кале,12-13.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Плус, алооо, како може да кажете дека е многу 200 денари за да ги глеате архангел и смат? Ај смат, ама архангел треба да се испоштуваат, за нив би дал и 1000 денари да ги глеам, а не да се бунам за бедна карта од 200 денари.

Кој колку има.За мене се многу овие пари ако е навистина така.Скапо ми е да влезам и да дадам 200 денара.Не е воопште симболично

Епа ни Вртев не свири за симболична цена, опростете. :smir:

Вртев се обидува да пее за 300 денари. :) т.е. вечер ќе се обиде да пее :)

Ја бев вчера беше глупо се додека не дојде тој еден ЅВЕР од србија и почна да свири од Slayer,Metallica,Motorhead,и незнам уште некои знам дека многу лудо беше:helou:еве денес чекам ристо вртев да дојде!

А вечер на врата ќе се купуваат карти??:smir::smir:

вчера беше 200 денари карта, но не видов на некој да му дадоа вип при пејд бројче, вечер е 300 денари карата.
секоја карта е со сериски број и вечерва во 00.00 ќе има излвекување за чопер кој се разбира чоперот ќе го добие некој близок на организаторот. :)

минатата година беше и за двете вечери 200 денари на саем беше и велеа пиво гратис али не видов некој гратис пиво да се напи со картата :/

а порано ко беше у белви да имаше симболични цени по 50/30 денари и се шверцавме... додека сега кога се 10 пати поскапи картите си плаќаме поштено :)

во секој случај секога година се подобро и подобро е организирано и масовно посетено на сред цело село.

И уште се на врвот-Архангел. А мочковци како Џеј Џеј, Слаткар, Мекич, Бени Шачири и 90 и кусур % од Македонска музичка сцена може за тестиси да им се фатат. Вртев ми беше џоа Џорџ Клуни кога се појви:pos2::pos2::pos2:. Одличен концерт, не очекував ништо помалку.

Архангел вечерва РАСТУРИЈА и показаја што е музика.Искрено не очекував дека ќе свират толку многу песни и дека ќе е до толку јако:vozbud::vozbud:.
Со еден збор ИЗВОНРЕДНО.Сакам пааk:)

архангел..одлични како и секогаш.браво за ристо

Преубо беше... Архангел се царој море еј .. додуша и Зијан бесе супер направија атмосвера достојна за понатаму да свират Архангел . НАј НАј беше се од озвучувајне организација .. се беше супер .. како на вудсток беше.. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Инаку ве бендиса песната за волците ?

искрено песната за волците не ми се свиѓаше, очекував да биде многу поагресивна и похард, али тоа е само мое мислење, инаку Архангел ѕверски концерт направија, од шо ја дигнаа атмосферата сите коски ме болат:vozbud:
прекрасна организација, цената вредеше за шоуто
пс од кај да знам дали го добив чоперот?

искрено песната за волците не ми се свиѓаше, очекував да биде многу поагресивна и похард, али тоа е само мое мислење, инаку Архангел ѕверски концерт направија, од шо ја дигнаа атмосферата сите коски ме болат:vozbud:
прекрасна организација, цената вредеше за шоуто
пс од кај да знам дали го добив чоперот?

На крајот од концертот имаше извлекување, а секоја карта беше со сериски број

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom