Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Za 2 krediti pomalku (248 od 250) ne uspeav da zapisham 5ti semestar, dali godinava mi e sjebana ili ima sansa ako polozam eden ispit (Oktomvri ili Noemvri) pa da platam kazna za da mozham da zapisham semestar? Univerzitet Goce delcev stip.

Za 2 krediti pomalku (248 od 250) ne uspeav da zapisham 5ti semestar, dali godinava mi e sjebana ili ima sansa ako polozam eden ispit (Oktomvri ili Noemvri) pa da platam kazna za da mozham da zapisham semestar? Univerzitet Goce delcev stip.
Прво, како петти семестар со 250 кредити? :D

Второ, би требало во секој момент да можеш да запишеш со казна.

Имате да препорачате читална на 15-20 минути пешки од Железничка што работи за време на викенд? Во најмала рака да работи во сабота до 16, 17 часот.

Некој да сподеи искуства (лесно, тешко и бла бла) и со каква работа можеш да се стекнеш по натака со факултетите во Битола:
  • Факултет за информатички и комуникациски технологии
  • Графичко инжинерство
  • Мехатроника

На систематски во Кузман само печати ставаат или ќе не прегледуваат, боцкаат, мерат, итн.?

ФИНКИ не е воопшто лесен. Ќе треба убаво да се посветиш на книгата.
Организацијата им е лоша (факултетот без зграда нели).

Но, верувај низ се што ќе поминеш на крај ќе ти се исплати.
Покрај се го ставам на прво место од факултетиве наши, поради можностите што ти се нудат по завршување
Ако знаеш нешто повеќе може да пишеш тука или ПП. Навистина ме интересира. Кои се можностите што се нудат по завршување?

Ако знаеш нешто повеќе може да пишеш тука или ПП. Навистина ме интересира. Кои се можностите што се нудат по завршување?

Сигурна работа по струка (дури и пред дипломирање), со генерално океј услови за работа.
Отворени врати за продолжување на студиите/работа и во странство, во случај да имаш и такви планови.

Дали можам да извадам потврда за редовен студент иако годинава не запишав семестар? Или потребно е да имаш запишано соодветен семестар за таа работа?

Дали има некој од тука кој што студира медицина во Тетово на државниот универзитет . Да ми каже како оди со полагање на вондреден студент ??

Здраво на сите другари.
Ми треба брз одговор што е полесно
Историја или Бизнис?
однапред благодарам (немам мн.време).[DOUBLEPOST=1545770610][/DOUBLEPOST]
Дали има некој од тука кој што студира медицина во Тетово на државниот универзитет . Да ми каже како оди со полагање на вондреден студент ??
Здраво на сите другари.
Ми треба брз одговор што е полесно
Историја или Бизнис?
однапред благодарам (немам мн.време).

Здраво момци и девојки, 4та година сум и за околу факултет многу се мислам околку тоа за каде да се запишам, да ми дадете некој предлог за околку некој факултет, да ми кажете нешто повеќе за колоквиуми, студии, студенти и слично../
Благодарам однапред.

Здраво, размислувам да се запишам на институтот на Географија - наставна. Дали знај некој какви се професорите, предавањата и дали се учи математика и сл математички предмети и дали се тешки или лесни исто и за другите предмети.

Hi, all which is the best college in your region?

Дечки вака 1 год. на факс вондредни . И до сега нема пријавено нито еден предмет , и дали сега ако одам ќе можам да полагам некој предмет или тешко тоа ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom