Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сe запишав на ФЕИТ и имам прашање дали 200 евра е семестар или година?
Не.ДАЛИ МОЖЕ КВОТАТА ДА СЕ ЗГОЛЕМИ ПОСЛЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ПРИМЕР АКО Е 120 НА 130?
Некој да ми каже како одат студиите на факултетот за чиста Историја и факултетот за Информатика, тешки ли се?
На кој смер на ФЕИТ, пошто и јас се запишав тамуСe запишав на ФЕИТ и имам прашање дали 200 евра е семестар или година?
Пошто јас не сум имал искуство, другарче мое остана 1ва година не положи ниту еден предмет од оправдани причини (вонреден студент), дали може да запише втора година? Имал некој искуство со ова?
Ме интересира зошто има толкав наплив на матурнанти кои се запишуваат на ФЕИТ и ФИНКИ? Дали мислат дека како „електраши“ и „програмери“ лесно се заработуваат пари или пак е нешто друго во прашање? ФЕИТ ми беше како прва опција за запишување на факултет, но морав да се откажам од тоа, иако макотрпно целото мое средно образование се насочував кон учење на оваа област, затоа што некои од хемиско или пак економско мислат дека ако се запишат на електро ќе пливаат во пари. И верувајте, не сум единствен.