- Член од
- 17 мај 2012
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 4
луѓе ај ако има некој прашања економија и право на европска унија за на правен нека ми прати stojanova_verce@hotmail.com фала однапред итно ми е потребно 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе земеш сведителство,ќе кажеш не сакам повеќе овде да учам и ќе ти дадат документите да се префрлиш.Некој да не знае кога мозам да се префрлам во друго средно... дали по зимање на сведетелството или мозе и кога се уписите за во средно?
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 23:00 ---
Некој да не знае кога мозам да се префрлам во друго средно... дали по зимање на сведетелството или мозе и кога се уписите за во средно?
Луѓе ај ако може мала помош.Ги имам изгубено сведителствата од I и II година.Сигурно имало некој со вакво искуство па ако може да ми објасни каде треба точно да се обратам и одам.за да ми издадат дупликати....Благодарам
Треба да објавиш во службен весник.Луѓе ај ако може мала помош.Ги имам изгубено сведителствата од I и II година.Сигурно имало некој со вакво искуство па ако може да ми објасни каде треба точно да се обратам и одам.за да ми издадат дупликати....Благодарам
А мора да се направи таму акаунт и со тоа бројче да поднесам пријава или може и без тоа директно на 16ти август да ги однесам документите ?
Провери овдеАјде да ве замолам доколку не ви е проблем да ми кажете кои документи се потребни за упис на економски факултет и во пријавата дали може повеќе смерови да се набројат ?
Ви благодарам однапред.