- Член од
- 17 мај 2012
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 4
луѓе ај ако има некој прашања економија и право на европска унија за на правен нека ми прати stojanova_verce@hotmail.com фала однапред итно ми е потребно
Кога ќе земеш сведителство,ќе кажеш не сакам повеќе овде да учам и ќе ти дадат документите да се префрлиш.Некој да не знае кога мозам да се префрлам во друго средно... дали по зимање на сведетелството или мозе и кога се уписите за во средно?
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 23:00 ---
Некој да не знае кога мозам да се префрлам во друго средно... дали по зимање на сведетелството или мозе и кога се уписите за во средно?
Oбрати се до училиштето кое ти ги издало тие сведителстава... само тие можат да ти направат копија.Луѓе ај ако може мала помош.Ги имам изгубено сведителствата од I и II година.Сигурно имало некој со вакво искуство па ако може да ми објасни каде треба точно да се обратам и одам.за да ми издадат дупликати....Благодарам
Треба да објавиш во службен весник.Луѓе ај ако може мала помош.Ги имам изгубено сведителствата од I и II година.Сигурно имало некој со вакво искуство па ако може да ми објасни каде треба точно да се обратам и одам.за да ми издадат дупликати....Благодарам
А мора да се направи таму акаунт и со тоа бројче да поднесам пријава или може и без тоа директно на 16ти август да ги однесам документите ?
Провери овдеАјде да ве замолам доколку не ви е проблем да ми кажете кои документи се потребни за упис на економски факултет и во пријавата дали може повеќе смерови да се набројат ?
Ви благодарам однапред.