Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Tesko da znaes i sto e krstevanje .

E pa odgovorot e ist ,samo vo obratna nasoka .
Namesto Gero postavigo Latas .Toa pa mene ne mi se dopaga.
I za mene e predavstvo toa sto go kazuva Latas.
Osobeno Latas ima golem opus i golemi izleti vo Makedonskite raboti.
Sepak vo demokratija sekoj ima pravo da napise i da ne odgovara za svoe mislenje.A najmalce da mu se preti.Ti ne, da se razbereme.

Ај преиспитај се дали збориш за демократија ?

tvoite razbirase .sicko osvoia tvoite.

Во некои од своите дела Павел Шатев се нарекува Бугарин од Македонија, а словенското население во Македонија - бугарс

Ова најголемата мака ни е... кога самите си ги труеме корените.

Шатев бил затворен и осуден од Бугарите на 15 години затвор, за време на нивната окупација на Македонија во 2та С.В.

Шатев бил соработник на руската служба, па со вложувањето на односите меѓу СССР и СФРЈ, е погласен за “потенцијален непријател на државата“ под изговор дека ширел про-бугарска политика.

што све не се изначитав

само фамозниот текст не го ставија да видиме за што станува збор?со линк ве молам:pipi:

Tesko da znaes i sto e krstevanje .

E pa odgovorot e ist ,samo vo obratna nasoka .
Namesto Gero postavigo Latas .Toa pa mene ne mi se dopaga.
I za mene e predavstvo toa sto go kazuva Latas.

Osobeno Latas ima golem opus i golemi izleti vo Makedonskite raboti.
Sepak vo demokratija sekoj ima pravo da napise i da ne odgovara za svoe mislenje.A najmalce da mu se preti.Ti ne, da se razbereme.
Е ако де, реков ако пишува глупости и тој истото го заслужува. Дај линк од негово плукање (најверојатно има, од порано) по историското/археолошкото минато на македонците, отвори тема, било што. Ако заслужил со таков напис секако ќе биде критикуван. Али за почеток некој линк. Мада мислам дека со обиди за насочување тема кон други личности _Латас, Груевски, дека истата тема се прави обид да се разводни и насочи во погрешен правец. Ти што мислиш, не е така? Релативизирање на навистина погрдните зборови во секоја или скоро секоја колумна на новинарот/уредник Геровски а еве сега и во посебен медиум? Ако треба да се критикува Латас, отвори тема за Латас (мислам дека имаше некаде порано отворено).

Нема ништо погрешно во повикот за линч. Како што спомена претходно колегата, има некои работи кои не се преместливи, за кои не постои никакво оправдување.
Зошто, било кој лојален, незадоволен, било каков граѓанин на оваа држава би ги подривал нејзините позиции и можностите за нејзина афирмација и подобра позиција?

Која е користа на човек кој искрено сака да си живее во оваа држава, кој е неговиот интерес да ја напаѓа истата, освен ако не работи за туѓи интереси или желба за некаква промена.
Која е таа промена која задира во основните негови потреби?
Што може тој да направи за утре да му биде подобро во овој случај?
Не може да постои ништо друго освен смислено деструктивно влијание против интересите на Македонија.
Нормален човек, човек кој си ја сака државата, не си дозволува да ја цинкари на секој чекор.
Овој е изрод, а со таквите конечно би требало да се однесуваме соодветно.

еве уште еден силен.. уште еден Јунак на УСТА,,,

Браоо сине.. така се бори за македонија.. Тооо.. :3:

Vo demokratija sekoj ima pravo da si kaze sto misli. Nema prostor za osuda.

^иронијата на сево ова е дека овие повикувачите на линч не сваќаат дека ја создаваа слика дека овој народ е полуписмен и агресивен(ве асоцирана нешто?на оние до вчера кои им се смеевме?)

ако геровски шири лаги тогаш тоа лесно мое да се реши преку судските органи итн итн итн по далеку полегален и помирен пат

П.С. Каде бевте вие кога ја правеа територијалната поделба на општините?
Патриоти...my ass

И сеуште чекам на статијата и линкот од неа

Само маргинализација на пропагандата.... друго ништо...ова е аргумент плус за да државата мора да делува за да покаже дека фунцкионира. А кај беше ти марсовка ако може да знам ?

^иронијата на сево ова е дека овие повикувачите на линч не сваќаат дека ја создаваа слика дека овој народ е полуписмен и агресивен(ве асоцирана нешто?на оние до вчера кои им се смеевме?)

ако геровски шири лаги тогаш тоа лесно мое да се реши преку судските органи итн итн итн по далеку полегален и помирен пат

Патриоти...my ass

И сеуште чекам на статијата и линкот од неа

na referndum, ti bese na referendumot?

еве уште еден силен.. уште еден Јунак на УСТА,,,

Браоо сине.. така се бори за македонија.. Тооо.. :3:

Јас се борам, некој пуши, лапа и не му е мака, секој со своето.

Патриоти...my ass

Кон кого го упатуваш прашањево и врз основа на што знаеш кој каде бил за време на референдумот?

Само маргинализација на пропагандата.... друго ништо...ова е аргумент плус за да државата мора да делува за да покаже дека фунцкионира. А кај беше ти марсовка ако може да знам ?
Хм средно бркајќи дечковци а не лепејќи плакати, за разслика од сегашниве деца
na referndum, ti bese na referendumot?
Малолетна бев огледало референдумот беше во 2006:nesum:

Сеа други аргументи патриоти наши имате?

Корекција бил 2004
Хеј тогаш не знаев ни кој ни бил претседател

Јас се борам, некој пуши, лапа и не му е мака, секој со своето.

Јунак тој на мајка.. па ние и неаме некои проблеми со волку многу патриоти...

само кога ќе почнеш да чистиш, отвори го списокот, и почни од Главата.. од озгоре.. за да дадеш пример, почни со тој што беше премиер, и си го промени државјанството и ја предаде Македонија.. и сеуште заговоара поделби..
Има време ќе стигнеш до Геро, тој е Идиот, ситна риба е...

Покажи си го Правиот Македонски Патриотизам..

Кон кого го упатуваш прашањево и врз основа на што знаеш кој каде бил за време на референдумот?
огледало тебе и секој во тој период кој бил полнолетен а сега ми збори за предавници и палење на истите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom