Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
(не)реален, што не ти е јасно?
Пак си во некои дилеми?

И ти ли мислиш дека во Македонија нема демократија?
Тебе те праша некој нешто ?
Или и ти сакаш да се приклучиш на групата за делење вон-институционална правда ?

Абе и тој е македонец, има право на мислење
Секако дека има ама работава е што најпропаднатиот новинар е постојано тема на расправа. Многу се крева прашина околу него бетер од Бил Клинтон е.

..остајте пљуцкање....има ли некој некаков линк со објаснувањето на NASA за Кокино и како е евидентирана локацијата како праисториска опсерваторија????????.....башка слушам насловот е: КАВГА НА МАКЕДОНСКИТЕ АСТРОНОМИ ???:)
...а за овој основачот на македонското независно новинарство??? нема проблем...слика има ..фалат уште 120.000 евра......:)

Напротив. Мртов озбилен сум.

Ако си мртов озбилен,
Изјасни се на темата, го сметаш ли во ред тоа што го напишале или не...тоа е темата.

Све друго е само додатен фитиљ.

Реален, многу замараш ....

Што јас правам е моја лична одговорност, ама тебе ти е целта изгледа да го насочиш правецот на муабетот, да го тргнеш фокусот на овој настан...

Овој настан е предавство и ништо друго. Во самиот се препознава оргинизарано пропагандно дејство, ако не преостанал никој да не брани од тоа дејство, тогаш, да, јас и некои свесни луѓе ќе бидеме на тој браник.

И крај на муабетот со тебе... Ако имаш да кажеш нешто за настанот.. да одбраниш нападнеш методот, кажи, ако не, не се замарај со туѓите одговорности....има за нив служби што ќе се замараат.
Јас само сакам да ти укажам дека доколку имаш храброст да повикуваш на линч и вон-институционална "правда", тогаш имај муда и да ја превземеш одговорноста за своите постапки.

Во спротивно идам до заклучок...кој во моментов не би го напишал овде.

..остајте пљуцкање....има ли некој некаков линк со објаснувањето на NASA за Кокино и како е евидентирана локацијата како праисториска опсерваторија????????.....башка слушам насловот е: КАВГА НА МАКЕДОНСКИТЕ АСТРОНОМИ ???:)
...а за овој основачот на македонското независно новинарство??? нема проблем...слика има ..фалат уште 120.000 евра......:)

Најавата во медиумите иде вака....
„КАВГА НА МАКЕДОНСКИТЕ АСТРОНОМИ“
КОКИНО САМО ОБИЧНА ЛАГА

боде очи брат....типична пропаганда...и тоа од типот на Гебелс.

Јас само сакам да ти укажам дека доколку имаш храброст да повикуваш на линч и вон-институционална "правда", тогаш имај муда и да ја превземеш одговорноста за своите постапки.

Во спротивно идам до заклучок...кој во моментов не би го напишал овде.

Ти бе или си глуп или не знаеш да читаш или па си имаш проблем со очите.

СВЕСНО И ОДГОВОРНО повикувам на линч со сите последици што идат после тоа, доколку надлежните не превземат мерки.

Секако дека има ама работава е што најпропаднатиот новинар е постојано тема на расправа. Многу се крева прашина околу него бетер од Бил Клинтон е.

Па не би се сложил околу тоа дека е најпропаднат новинар. Он го форимира дневник со кој направи дар мар на пазаров, потоа го продаде се напуни паричка и сега си тера некоја си негова политика.

Чудна појава е Геро, обично следи политика и ставови кој никад не губат. Мене лично ми идеше на живци кога сереше против Србија у корист на нато и америка. Сега само докажува дека е говно над говната а такви Милојко не ги чита.
Ајде бе, а да не кажел лош збор против Србија сега сигурно ќе му беше прв адвокат.

Brank-Geroski-Foto.jpg

Бранко Героски - основач на македонското независно новинарство
и жив доказ како интелектот се става во функција на трчање по фрлената коска .
Таквите како ова суштество не.. линч.Споменик заслужуваат во алејата на изродените , а пред него колона на поколенија да доваѓат и да учат каков не треба да се биде

Најавата во медиумите иде вака....
„КАВГА НА МАКЕДОНСКИТЕ АСТРОНОМИ“
КОКИНО САМО ОБИЧНА ЛАГА

боде очи брат....типична пропаганда...и тоа од типот на Гебелс.

СВЕСНО И ОДГОВОРНО повикувам на линч со сите последици што идат после тоа, доколку надлежните не превземат мерки.

Ako smeam i jas da se priklucam , bas me interesira spored koj kriterium ke bide procenuvano predavstvoto i dali toa ke bide kriterium negde zaveren ili toa ordata sama ke si pro:uvo:ceni?

Ako smeam i jas da se priklucam , bas me interesira spored koj kriterium ke bide procenuvano predavstvoto i dali toa ke bide kriterium negde zaveren ili toa ordata sama ke si pro:uvo:ceni?
Не се секирај, ако си член на сдсфиром таму нема критериуми можеш каков сакаш антимакедонски став да завземеш и пак ќе те поштуваат во партијата.

Не се секирај, ако си член на сдсфиром таму нема критериуми можеш каков сакаш антимакедонски став да завземеш и пак ќе те поштуваат во партијата.

ne be ne, ovde ke ima linc na predavnici... ili , cekaj, sakas da kazes deka cela partija ke ja stavite na lista? A sto biva ,ako se im aslicni stavovi so taa partija a ne si clen,ke bide istiot pomalku predavnik.. moze za niv nekoi gebelsovi tretmancinja da gi oporaite.. :uvo:

Ајде бе, а да не кажел лош збор против Србија сега сигурно ќе му беше прв адвокат.

Ич не ми чуе, фала му на бога си имам изградено ставови и воопште не зависам од други. Можам и сам да бидам и пак ќе си останам на моите убедувања, исправни или не битно јас верувам во нив.

Овде ќе останам без коментар од едноставна причина што не би паднал на твое ниво.
Па така напиши, прецизно и читко.
Да се знае дека ПП после непревземањето мерки од страна на власта, правтада ја зема во свои раце.
На пример, овде имаш пун к..ац на бунтовници и патриоти, но работата е што нивното дејствување се врзува исклучиво преку драпање муда по форуми, па затоа не би сакал да помислам дека си само уште еден од нив.

P.S.
Со нетрпение ги очекувам твоите понатамошни чекори по ова проблематика.

P.P.S.
Околу текстот, нормално,ќе се произнесам откако ќе го прочитам.

СДСМ ти ја нуди реалноста, Грујо фикцијата
Твое е да избереш, можеш да се ложиш на антика но утре кога ќе ти го спопикаат нема да ти помогне ни домача ракија 55%о. Така да бате реалноста е една а желбите се други, и ја сакам Србија да е до Карлобаг ама јебига си остана до Бања Лука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom