Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Уште пострашно е што некому еднооки му се појдовна основа во завземањето ставови и гледишта врз политичките и општествените случувања во државава.
Али и тоа е Македонија :toe:

Е не бе?

Геро е за тебе појдовната основа? Или средношколецот Орданот? Или глумецот Ѓунер у слободно време експерт по макро и микро економија и меѓународни и интерпланетарни односи?

Ма бјажи...

Уште пострашно е што некому еднооки му се појдовна основа во завземањето ставови и гледишта врз политичките и општествените случувања во државава.
Али и тоа е Македонија :toe:

Боље еднооки отколку СДСМ :pos2:

Еве јас тебе те предлагам за извршител.

Прифаќаш ?

Реален, немора да си ироничен. Сеирот ти е единствено што ти преостанува, кога ти недостасува загриженост за тоа што не го чувствуваш за свое....

Јас мислам дека го потценуваш,човекот психички мачи цел еден народ,веќе со години

Чудна појава е Геро, обично следи политика и ставови кој никад не губат. Мене лично ми идеше на живци кога сереше против Србија у корист на нато и америка. Сега само докажува дека е говно над говната а такви Милојко не ги чита.

Реален, немора да си ироничен. Сеирот ти е единствено што ти преостанува, кога ти недостасува загриженост за тоа што не го чувствуваш за свое....
Напротив. Мртов озбилен сум.
Наместо да подбуцнуваш, доколку си толку загрижен, превземи ја иницијативата и одговорноста врз тебе.

Уште еднаш - може или не ?
Што е?,се плашиш, од почеток сакаш да фатиш врски:helou:
Нема јас од што да се плашам.

абе што се замарате со пропаднати инвестиции као Геро бе? Остајте го човекот. Неговиот нов весник кај да е ќе пропадне заедно со неговите два редовни читатели (од кои едниот е самиот геро), како што му пропаднаа сите досегашни обиди да се пробие во медиумите

Напротив. Мртов озбилен сум.
Наместо да подбуцнуваш, доколку си толку загрижен, превземи ја иницијативата и одговорноста врз тебе.

Уште еднаш - може или не ?

Нема јас од што да се плашам.
Ако не си прочитал....јас реков, свесно и одгворно.... не чекам јас од други...ги повикав властите, па ќе оставиме простор да реагираат. Мене лично ми смета.... а ако тебе ти смета што мене ми смета, бујрум застани измеѓу мене и Геро или ќути си...

Ако не си прочитал....јас реков, свесно и одгворно.... не чекам јас од други...ги повикав властите, па ќе оставиме простор да реагираат. Мене лично ми смета.... а ако тебе ти смета што мене ми смета, бујрум застани измеѓу мене и Геро или ќути си...
Аха. Како што те разбрав ќе чекаш прво властите да им пресудат, но доколку тоа не се случи иницијативата и одговорноста ја преземаш ти.

Прав сум ?

абе што се замарате со пропаднати инвестиции као Геро бе? Остајте го човекот. Неговиот нов весник кај да е ќе пропадне заедно со неговите два редовни читатели (од кои едниот е самиот геро), како што му пропаднаа сите досегашни обиди да се пробие во медиумите

Абе и тој е македонец, има право на мислење

(не)реален, што не ти е јасно?
Пак си во некои дилеми?

И ти ли мислиш дека во Македонија нема демократија?

Brank-Geroski-Foto.jpg

Бранко Героски - основач на македонското независно новинарство

(не)реален, што не ти е јасно?
Пак си во некои дилеми?

И ти ли мислиш дека во Македонија нема демократија?
Во Македонија има дури премногу демократија, што и е проблемот.

геро ти е како курва што провоцира и после плаче дека е силувана.

Kristallnacht станува потреба !!!!!!

Аха. Како што те разбрав ќе чекаш прво властите да им пресудат, но доколку тоа не се случи иницијативата и одговорноста ја преземаш ти.

Прав сум ?

Реален, многу замараш ....

Што јас правам е моја лична одговорност, ама тебе ти е целта изгледа да го насочиш правецот на муабетот, да го тргнеш фокусот на овој настан...

Овој настан е предавство и ништо друго. Во самиот се препознава оргинизарано пропагандно дејство, ако не преостанал никој да не брани од тоа дејство, тогаш, да, јас и некои свесни луѓе ќе бидеме на тој браник.

И крај на муабетот со тебе... Ако имаш да кажеш нешто за настанот.. да одбраниш нападнеш методот, кажи, ако не, не се замарај со туѓите одговорности....има за нив служби што ќе се замараат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom