Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Уште да не се сдсм да го враќаат во игра, ќе останеше само фуснота во нашата историја....

јас велам ние заедно да побараме решение за геровски и тоа легално
мислам дека државав не се замара со геро многу одамна,сите ние да пуштиме петиција иили инцијативе да се затвори весникот
во најлош случај да раширриме дека весникот е само пропагандна машинерија и никој да не го чита
ако никој не го чита тогаш спонзорите ќе си заминат

Во делувањето има форма на кривично дело, на тоа, мора и треба да реагира државата. Јас пак ќе речам, нека му стои дневникот нека пишува што сака и како сака, меѓутоа оние бомбастични најави на а1. Пази ниту е насловот на текстот таков, тоа е само на ТВ. Значи нашле начин и да се „операт“ од одговорноста(што значи има умисла). Тоа ми е муабетот, а за вакво нешто секоја демократска држава треба и мора да реагира и да бара одговорност. Но доколку не сме демократска држава .....

Многу ми е симпатичен.. ЦАР е... дури се спремам да отворам посебна тема за недо .. со посвета.. Го имам како Screensaver..

Уште ми се посимпатични реакците на припадниците од ДПМНЕ кои овде се палат..

Несмеат да го Напаѓаат, Не смеат да го Бранат.. еднставно МОЛК.. ТАБУ тема..

многу јако човече!
Добро стварно ли мислиш дека љубчо бугарчето заслужува воопшто да се спомнува? Тој е мртов за Македонците, полош и од комуњарските говеда.

Ајде брат.. па немој и ти Брате Бруте..

Кој на кого му имплементира сега партиска припадност? (толку околу твоето опоменување)
Со кој пост го штитам јас ГЕРО?
Зашто темата Љубцо Георгиевски СИТЕ ја одбегнуваат кога станува збор за пресметка со предавници.. (јас барам: или потврда или негирање.) по се изгледа дека е најголема ТАБУ тема во македонија..
Да ли неприфаќање на Јавен линч како категорија или решение - едноставно знаши и лепење на СДСМ етикета??
Да ли заштитата на придобивките од демкратијата на нашава земја, и неприфаќање да се враќаме во среден век, или изедначување со Иран, Ирак, Авганистан.. ме праќа директно во Бихачка ???

Мислев дека си поголем од ова.. братче.. не сум СДСМ овец.. Внук сум на ВМРОВЕЦ но никогаш на Дпмнеовец

Пак истото го вртиш во круг иако ти е посочено да отвориш соодветна тема доколку бараш некој да се искаже во однос на Љубчо, а не да ја пренасочуваш дискусијата од фокусот на темава.

Досега најмалце 3-4 пати ти беше упатена забелешка, а продолжуваш со истата реторика.
Секој логичен човек ќе дојде до заклучокот кој се наметнува сам по себе.

Ниту еднаш не одговори на прашањата кои ти ги поставив во постовите.

па, очигледен е законот на дуалитет. Јинг енд јанг.. Едно без друго неиде.. или на бранко не му е грујо Репер..

незнам ќе видиме..

==============================================
Ај бе затварај ГЕРО радња.. доста беше..
==============================================

:helou:

Многу ми е симпатичен.. ЦАР е... дури се спремам да отворам посебна тема за недо .. со посвета.. Го имам како Screensaver..

многу јако човече!

Абе, ти да не си Љубчо?

да погодам геровски?
Јеп, затоа ти велам неколкумина рекоа линч, да. Како и во една друга тема за одредена ориентација... но тоа не значи дека ќе идат и ќе му запалат куќа. иако заслужува некој да го казни, има многу зло направено преку перото за одредени личности и воопшто за Македонија. За некои можда оправдано, но за некои (меѓу другото и ова насловот за Кокино) сосем беспотребно.
Затоа ти пастирав/постирав, да видиш дека и тој се служи со многу остар јазик.
И да не беше оваа тема, да не постоеја форуми, јас и многу други немаше да ги знаеме целите и заднината на одредени лица -немаше да знаеме зошто постојано не' плукаат нас. Сега, иако знаеме и да не му можеме реално ништо, барем ќе знаеме со каков човек си имаме работа.

многу јако човече!

за кого зборуеш бе ... кај леташ само со офтопик и лични фрустрации ...
ако сакаш нешто да кажеш ... и да дебатираме отвори тема .. ако алудираш на ЉБ исвирена свирка е и си имаме сите став околу тоа ... која ти е целта со провокацииве ...
ај задржи се на темата или отвори друга која ти лежи Ок.

^ поентат беше дека се дискредитираат самите себе со целово зборење за линч и никој не би ги сватил за сериозно

Имаше еден наслов мислам дека форумите вентил за омразата

Ако сакаат толку очајно да бидат слушнати нека не зборат за линч

^ поентат беше дека се дискредитираат самите себе со целово зборење за линч и никој не би ги сватил за сериозно

Имаше еден наслов мислам дека форумите вентил за омразата

Ако сакаат толку очајно да бидат слушнати нека не зборат за линч

Герополус ти да не си бе ...
те глеам многу засегнат од линчов се отепа од серење ...
и ништо не кажа за форсирање на насловот Кокино е Лага ... и за омаловажување на се што ќе стигнеш ....

Што да се очекува од сдсовец? Да дефокусира да инсинуира да извртува тези да прави граматички акробации.Зоатоа уште долго ке си бидат опозиција само со вакви неделничиња ке им се слуша гласот

Братче..

па мислам одговорив на повеќе прашања.

меѓутоа ќе ти одговорам со уште еден единствен одговор..

Тоа е моќта на една држава. Треба да е сериозна, да има служби да е организирана.
Некого можеш да го Сексаш институционално и вон институционално.. Креативноста е голема, неможе некој да ме убеди во обратното.. Ако Груевски несака ГЕРО да Ќења, има многу разни методи да го стори тоа.. тој е Царот сега..

Комплетаната одговорноост за организирање на државата и нејзините органи за заштита се во рацете на само еден човек. После Лицето со бугарскиот пасош (намерно не му го спомнувам името - имам осекјај ке бидам баниран :kesa:) единствен човек во нашата понова историја со БЕспрекорна Власт е токму Господинот Груевски - актуелниот Премиер на Република Македонија.

Ова е Држава, има институции, и тие функционираат. Ако господионот Груевски сака да го повлече ГЕРО за уши, тоа може да го направи.. Ако неможе (несака), тоа е слабост за конкретната власт. Веднаш се поставува прашањето, што ако после ГЕРО се јават 3 Геровци, па 5, па 20..100.. Нема одбрамбен механиам.. нема одбрана..

КОЈ Е КРИВ ???

да не се лажеме, луѓе како ГЕРО треба да постојат во секое општество, но и солиден државен апарат кој ке ги потсетува на овој или оној начин - да им стави до знаење кога ја прешекоруваат црвената линија..

Значи сите прашања на оваа тема, и на тема безбедност, треба да одат кај Грујо и кај ГОЦА.. Секое Улично силење, само раѓа нов раскол..

Ме пратиш од почеток, а велиш дека ми смета демократијата ?????
Ај помини уште еднаш и види дали ми смета демократијата или сум загрижен за нејзиното функционирање ... па дојди после да праиш муабет.

Што ти смета кај Геро и Демократијата!

Не ми одговарај делумно... Што е проблемот со Геро и 20 и кусур искуцани страници?

Братче..

па мислам одговорив на повеќе прашања.

меѓутоа ќе ти одговорам со уште еден единствен одговор..

Тоа е моќта на една држава. Треба да е сериозна, да има служби да е организирана.
Некого можеш да го Сексаш институционално и вон институционално.. Креативноста е голема, неможе некој да ме убеди во обратното.. Ако Груевски несака ГЕРО да Ќења, има многу разни методи да го стори тоа.. тој е Царот сега..

Комплетаната одговорноост за организирање на државата и нејзините органи за заштита се во рацете на само еден човек. После Лицето со бугарскиот пасош (намерно не му го спомнувам името - имам осекјај ке бидам баниран :kesa:) единствен човек во нашата понова историја со БЕспрекорна Власт е токму Господинот Груевски - актуелниот Премиер на Република Македонија.

Ова е Држава, ома институции, и тие функционираат. Ако господионот Груевски сака да го повлече ГЕРО за уши, тоа може да го направи.. Ако неможе (несака), тоа е слабост за конкретната власт. Веднаш се поставува прашањето, што ако после ГЕРО се јават 3 Геровци, па 5, па 20..100.. Нема одбрамбен механиам.. нема одбрана..

КОЈ Е КРИВ ???

да не се лажеме, луѓе како ГЕРО треба да постојат во секое општество, но и солиден државен апарат кој ке ги потсетува на овој или оној начин - да им стави до знаење кога ја прешекоруваат црвената линија..

Значи сите прашања на оваа тема, и на тема безбедност, треба да одат кај Грујо и кај ГОЦА.. Секое Улично силење, само раѓа нов раскол..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ЉУБЧО! ЉУБЧО! ЉУБЧО!

Дај бе отвори таква тема, да кажеме по нешто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom