Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас велам ние заедно да побараме решение за геровски и тоа легално
мислам дека државав не се замара со геро многу одамна,сите ние да пуштиме петиција иили инцијативе да се затвори весникот
во најлош случај да раширриме дека весникот е само пропагандна машинерија и никој да не го чита
ако никој не го чита тогаш спонзорите ќе си заминат
Добро стварно ли мислиш дека љубчо бугарчето заслужува воопшто да се спомнува? Тој е мртов за Македонците, полош и од комуњарските говеда.Многу ми е симпатичен.. ЦАР е... дури се спремам да отворам посебна тема за недо .. со посвета.. Го имам како Screensaver..
Уште ми се посимпатични реакците на припадниците од ДПМНЕ кои овде се палат..
Несмеат да го Напаѓаат, Не смеат да го Бранат.. еднставно МОЛК.. ТАБУ тема..
многу јако човече!
Ајде брат.. па немој и ти Брате Бруте..
Кој на кого му имплементира сега партиска припадност? (толку околу твоето опоменување)
Со кој пост го штитам јас ГЕРО?
Зашто темата Љубцо Георгиевски СИТЕ ја одбегнуваат кога станува збор за пресметка со предавници.. (јас барам: или потврда или негирање.) по се изгледа дека е најголема ТАБУ тема во македонија..
Да ли неприфаќање на Јавен линч како категорија или решение - едноставно знаши и лепење на СДСМ етикета??
Да ли заштитата на придобивките од демкратијата на нашава земја, и неприфаќање да се враќаме во среден век, или изедначување со Иран, Ирак, Авганистан.. ме праќа директно во Бихачка ???
Мислев дека си поголем од ова.. братче.. не сум СДСМ овец.. Внук сум на ВМРОВЕЦ но никогаш на Дпмнеовец
Многу ми е симпатичен.. ЦАР е... дури се спремам да отворам посебна тема за недо .. со посвета.. Го имам како Screensaver..
многу јако човече!
Јеп, затоа ти велам неколкумина рекоа линч, да. Како и во една друга тема за одредена ориентација... но тоа не значи дека ќе идат и ќе му запалат куќа. иако заслужува некој да го казни, има многу зло направено преку перото за одредени личности и воопшто за Македонија. За некои можда оправдано, но за некои (меѓу другото и ова насловот за Кокино) сосем беспотребно.да погодам геровски?
Многу ми е симпатичен.. ЦАР е... дури се спремам да отворам посебна тема за недо .. со посвета.. Го имам како Screensaver..
многу јако човече!
^ поентат беше дека се дискредитираат самите себе со целово зборење за линч и никој не би ги сватил за сериозно
Имаше еден наслов мислам дека форумите вентил за омразата
Ако сакаат толку очајно да бидат слушнати нека не зборат за линч
Ме пратиш од почеток, а велиш дека ми смета демократијата ?????
Ај помини уште еднаш и види дали ми смета демократијата или сум загрижен за нејзиното функционирање ... па дојди после да праиш муабет.
Братче..
па мислам одговорив на повеќе прашања.
меѓутоа ќе ти одговорам со уште еден единствен одговор..
Тоа е моќта на една држава. Треба да е сериозна, да има служби да е организирана.
Некого можеш да го Сексаш институционално и вон институционално.. Креативноста е голема, неможе некој да ме убеди во обратното.. Ако Груевски несака ГЕРО да Ќења, има многу разни методи да го стори тоа.. тој е Царот сега..
Комплетаната одговорноост за организирање на државата и нејзините органи за заштита се во рацете на само еден човек. После Лицето со бугарскиот пасош (намерно не му го спомнувам името - имам осекјај ке бидам баниран :kesaединствен човек во нашата понова историја со БЕспрекорна Власт е токму Господинот Груевски - актуелниот Премиер на Република Македонија.
Ова е Држава, ома институции, и тие функционираат. Ако господионот Груевски сака да го повлече ГЕРО за уши, тоа може да го направи.. Ако неможе (несака), тоа е слабост за конкретната власт. Веднаш се поставува прашањето, што ако после ГЕРО се јават 3 Геровци, па 5, па 20..100.. Нема одбрамбен механиам.. нема одбрана..
КОЈ Е КРИВ ???
да не се лажеме, луѓе како ГЕРО треба да постојат во секое општество, но и солиден државен апарат кој ке ги потсетува на овој или оној начин - да им стави до знаење кога ја прешекоруваат црвената линија..
Значи сите прашања на оваа тема, и на тема безбедност, треба да одат кај Грујо и кај ГОЦА.. Секое Улично силење, само раѓа нов раскол..