Искористување

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
The_Grim напиша:
Bas ova poslednoto gi pravi zenite plitki....barem tie sto se "zanimavaat" so toa...:)))
Далеку е тоа од плитка пријателе.
Мислам и Адам наебал зато шо го изманипулирала жената, ама пак се просветлил малце и не бил више тупчо. Добил своја земја да работе.

Абе шо мислиш само ние машките сакаме да си правеме кефо нејкат и жениве шо се поразлично од нас ништоо тоа не е искористување тоа се кажува Кејф Праење слатко да ти биде на душичката

CopyOfDeath напиша:
Абе шо мислиш само ние машките сакаме да си правеме кефо нејкат и жениве шо се поразлично од нас ништоо тоа не е искористување тоа се кажува Кејф Праење слатко да ти биде на душичката

do nekade si vo pravo no...
tie sto pagaat na nivnite finti se plitki maski a ne plitki zenski.I jas sum pagal na nivnite finti.Misles ke bocnes nesto a ustvari oni tebe te ebat i ne si svesen ni sto se slucuva:sekss: .de daj mob za poraka,de toa napraj,de tamu odi de daj mi ona.Za mene se podole od gomna(izvinete ali noogo sum isfrustriran)koga sfativ so se slucuva.Cel zivot ke odat so propalici,bez idnina bez nisto posle ke najdat nekoj budala so fakultet,pari,kuka,kola...
i so nego ke ostanat.Ma koj gi ebe.Jaki putki.bre.
ako bile jaki nema da pravat taka,ustvari nema ni da pocnuvat so toa.
mi se gadi od takvi.

The_Grim напиша:
Bas ova poslednoto gi pravi zenite plitki....barem tie sto se "zanimavaat" so toa...:)))

Те разбирам дека се нервираш, дека може и ти се гади од такви, дека не можеш да ги гледаш да ги смислиш, и се што иде уз тоа...

Али плитки?

МА ДААААААААААААААААААААААЈ!!!!!! Не зезај... Плитки бе... хехехеехехехехехеех, ме изнасмеа со ставовите на темава, да не пукнеш!!!

a be za mene sekoj so se izduga za smetka na drugite e plitok...i nemoze nikoj da me razubedi vo toa...bez razlika dali site velat deka seksapilnite i jebozovnite zeni sto mozat da go pravat toa se pametni...za mene se cisti gluposti....tie tipki nemaat mozok cim se nasladuvaat od stradanjata na drugite....

Незнам ја кој и колку е плиток или до кои граници би отишла некоја личност за да добие или повреди друга.Пошо светов околу нас се мења ненормално,и се имаат измешано некои работи.Кој вика дека жената го држи сексот у нејзини раце.Иди со некоја девојка,не ја сексај едно 2 недели и ке видиш колку ке се напне,а за манипулација има и далеку подобри орудија од сексот

Девојките кои така ги искористуват машките не се воопшто плитки(додуша не се ни паметни),туку машките кои дозволуваат да им се прави така од страна на дотичните девојки се трупови невидени...незнам ни дали можам да ги наречам дека се мажи

Zena koja iskoristuva maz,za bilo kakva dobivka i od bilo koi pricini,ima samo edno ime. Ne e pristojno da go kazam!!!
Kakva jaka,kakva plitka. Pa ona si e po zanimanjeto bre! Samo sto toa go pravi vo celofan i so masna.
I vie mazive ste znaci ponekogas tolku "lesni" vo umot. Abe za usi i od plocki,a ne uste tema da i otvaras. Pa taa utre so drugar ti verojatno "za da te napravi" ljubomoren,ke si ja zavrsi rabotata,ama taka,zosto e "jaka".
SVASTA!!!

Ptolomej напиша:
...туку машките кои дозволуваат да им се прави така од страна на дотичните девојки се трупови невидени...незнам ни дали можам да ги наречам дека се мажи
Од кај да знае тој маж дека таа има намера само да го искористи? Или го дознава тоа подоцна или никогаш.

FortunE напиша:
Од кај да знае тој маж дека таа има намера само да го искористи? Или го дознава тоа подоцна или никогаш.

Ako ne doznae,zdravje,ama ako doznae,ne e docna da ja otkaci i da si ja pobara srecata.Ima pravo na toa!

bibika напиша:
Ako ne doznae,zdravje,ama ako doznae,ne e docna da ja otkaci i da si ja pobara srecata.Ima pravo na toa!
Ако таа не сака да дознае тој дека е искористен, тогаш нема да знае.
Не знам дали темава е отворена за искористување на дечко со кој таа е во врска.

FortunE напиша:
Ако таа не сака да дознае тој дека е искористен, тогаш нема да знае.

lol.
A ti sto gi naprai maskite?:lol::lol:
porano ili podocna ke sfati deka e samo od korist so nego.100%
(osven ako e nekoj epten :lud: )

Ја се извинувам, ама зошто темава се однесува само на жени што искористуваат?:lud: Машки што искористуваат девојка за да напраат некоја друга љубоморна нема??
Како и да е, таквите особи (било од женски ИЛИ од машки пол) најчесто имаат некаков проблем со себе. Ако сакаш некој друг а не можеш да го имаш, да бидеш со некој што воопшто не те привлекува за да го напраиш тој што го сакаш љубоморен е самопонижувачки. Боље напрај муабет со саканиот или едноставно преболи го и заборави го. Тие што користат некој друг за да повредат некого се очајни, слаби, и несигурни луѓе. И у најголем број случаи, за жал, таквите ‘мамци‘ не функционираат. Ја ги жалам таквите луѓе.

MarthaGraham напиша:
Ја се извинувам, ама зошто темава се однесува само на жени што искористуваат?:lud: Машки што искористуваат девојка за да напраат некоја друга љубоморна нема??
Како и да е, таквите особи (било од женски ИЛИ од машки пол) најчесто имаат некаков проблем со себе. Ако сакаш некој друг а не можеш да го имаш, да бидеш со некој што воопшто не те привлекува за да го напраиш тој што го сакаш љубоморен е самопонижувачки. Боље напрај муабет со саканиот или едноставно преболи го и заборави го. Тие што користат некој друг за да повредат некого се очајни, слаби, и несигурни луѓе. И у најголем број случаи, за жал, таквите ‘мамци‘ не функционираат. Ја ги жалам таквите луѓе.
Се согласувам..
Ако сакаш некој а не можеш да го имаш, самото тоа што ќе се плеткаш со некој пред него е понижување за себе. Ако не те сака значи дека нема да е љубоморен што и да правиш пред него. Глупости. Не ги сфаќам таквите луѓе воопшто. Може мислат дека тоа е некој вид на освојување и затоа ”искористуваат”.. како и да е глупо е. А девојките/момчињата што го прават тоа се глупи.

Plitka, glupa...neli e toa eden ist zbor ustvari za takvite luge??? kako sto kaza martha graham......i jas gi zalam tie luge....zatoa sto nemaat odredena cel vo zivotot i se im se sveduva na ponizuvanje na drugite za samoizdignuvanje....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom