Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ragazza напиша:Nema masko sto ne me sakalo do sega taka da nepoznata stuacja mi e;P
divine напиша:Би ме фатил голем инает. Ќе се помачам на него некое време, ќе ме засака ... после само од себе ќе ми дојде да го откачам (ваљда ради неговите откачувања што ќе ми се дојдени преку глава, а и сигурно ќе го имам отсакано), па ете ти ја пак обратната ситуација![]()
isto i na mene :wub: u more so e ubavo samo da te sakaat,i sakaat,i sakaat...ragazza напиша:Nema masko sto ne me sakalo do sega taka da nepoznata stuacja mi e;P
divine напиша:Ете муабетот на Збратко сакав да го кажам ама мака ми е да објаснувам. На кратко кажано е тоа што го пишав Птоломеј ... ама кажав и друго, дека не би признала некому дека го сакам, ако гледам дека не ме рецка, така да да се повторам ... хипотетички одговор на хипотетичко прашање, што не сум сигурна ако се случи реално како ќе резултира![]()
divine напиша:Абе ... и јас, ако мислам така ... ама темава е за ако те одбие партнерот, т.е. потенцијалниот партнер. Значи пред да ме одбие, ќе препознаам по некои гестови дека нема ништо слично на моето признавање да го доближи до мене![]()