Комарци

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Комарците се мојот животен непријател, на едно место да ме каснат како топка ќе бидам... среќа користам раид оној на струја што е и веќе 3-4 лета немам навечер никаков проблем со нив :)

Викет ова растение ги бркало на нашки Цимпогон, Цитронела или Lemongrass кај може да се најде?

Прв пат имаме вакви комарци дома, за разлика од обичните овие се помали, побрзи, активни преку ден и поагресивно касаат. Цела трева во дворот е полна а и дома влегуваат. Овие се од тие опасните?

IMG_20190908_135243.jpg

Прв пат имаме вакви комарци дома, за разлика од обичните овие се помали, побрзи, активни преку ден и поагресивно касаат. Цела трева во дворот е полна а и дома влегуваат. Овие се од тие опасните?

Прегледај го приврзокот 216828
Yes, кога дојдов во МКД и мене пепел ме направија а во принцип не ме касаат комарци.

Прегледај го приврзокот 216828
Ова ми личи на тигрест комарец.

Ако не прскаат авионите со шеќер во прав јас со жилет се сечам.Нема друго логичко објаснување,октомври фати а кинат комарциве пирани вака не гризат

Јас ваков мутант прв пат у живот гледам.
8297e44fec0a2542ccee0a117402521e.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Јас ваков мутант прв пат у живот гледам.
8297e44fec0a2542ccee0a117402521e.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Луѓе јадат а вчера зборев со човек што ја разбира оваа проблематика,вели проблемот е пто идиотите прв пат прскаат у јуни месец,а требало крај на март почеток на април зашто после е џабе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom