- Член од
- 2 јуни 2013
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 42
Некам да ме касат ама убо ми е кога ке се чешам ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Yes, кога дојдов во МКД и мене пепел ме направија а во принцип не ме касаат комарци.Прв пат имаме вакви комарци дома, за разлика од обичните овие се помали, побрзи, активни преку ден и поагресивно касаат. Цела трева во дворот е полна а и дома влегуваат. Овие се од тие опасните?
Прегледај го приврзокот 216828
Ова ми личи на тигрест комарец.Прв пат имаме вакви комарци дома, за разлика од обичните овие се помали, побрзи, активни преку ден и поагресивно касаат. Цела трева во дворот е полна а и дома влегуваат. Овие се од тие опасните?
Прегледај го приврзокот 216828
Луѓе јадат а вчера зборев со човек што ја разбира оваа проблематика,вели проблемот е пто идиотите прв пат прскаат у јуни месец,а требало крај на март почеток на април зашто после е џабеЈас ваков мутант прв пат у живот гледам.![]()
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Комарец е, какво мушиче бе другар, види убаво.@Solaire of Astora Бог да го прости, за џабе погиналo.. Тотално безопасно мушиче си убил ти, не е никаков мутант![]()
Не се опасни овие, малите се.Јас ваков мутант прв пат у живот гледам.![]()
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Ај види ти убаво:Комарец е, какво мушиче бе другар, види убаво.