Героски: Секој следен предлог ќе биде полош од Северна Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
кој сакаш да се бори за тебе

својте битки ги водиме сами, секој ден на секој чекор, со секоја своја постапка, збор, пост со изборот што купуваме од кого купуваме, што читаме и како читаме. се цврчите по грчките плажи а тие со парите што ги оставате таму ги плаќаат нашиве неразбрани легенди, после политичарите не продале извини ама не е така.

кој револт легендо. пази ситуација:
даваат геро и компанија изјави за грчки телевизии и тие изјави ги гледа Јорго од Лерин инаку македонец како се чувствува тој, што тој мисли за геро.
на кого е револтиран се разочарал во народот кој патос, за кеш и моќ работат. желбата за моќ е опасна дрога, види го коља негова животна желба е да се дочепа до функција он сака да дели државни пари.
тури им пепел немој да ми наоѓаш оправдувања за гнидите

својте битки ги водиме сами, секој ден на секој чекор, со секоја своја постапка, збор, пост со изборот што купуваме од кого купуваме, што читаме и како читаме. се цврчите по грчките плажи а тие со парите што ги оставате таму ги плаќаат нашиве неразбрани легенди, после политичарите не продале извини ама не е така.

кој револт легендо. пази ситуација:
даваат геро и компанија изјави за грчки телевизии и тие изјави ги гледа Јорго од Лерин инаку македонец како се чувствува тој, што тој мисли за геро.
на кого е револтиран се разочарал во народот кој патос, за кеш и моќ работат. желбата за моќ е опасна дрога, види го коља негова животна желба е да се дочепа до функција он сака да дели државни пари.
тури им пепел немој да ми наоѓаш оправдувања за гнидите

Димитар, во демократија секогаш ќе има минимум две опции. Геровски и е потребен на Македонија исто толку колку што и е потребен Латас, луѓето гледаат мерат проценуваат и си го градат своето мислење, во спротивно се претвараме во национал социјалистичко опшество каде никој нема право на збор и свое мислење.

Димитар, во демократија секогаш ќе има минимум две опции. Геровски и е потребен на Македонија исто толку колку што и е потребен Латас, луѓето гледаат мерат проценуваат и си го градат своето мислење, во спротивно се претвараме во национал социјалистичко опшество каде никој нема право на збор и свое мислење.

потребен е антимакедонец?
потребен е некој кој ќе кења против Македонија на сите страни?

ти се сметаш за Македонец или си фиромјанец ко тој што му се поклонуваш на аватарот

Не се потребни ниту Латасович, ниту Геропоулос, ниту Чом и Сашо со нивните албанци, туку независни новинари. Можат да текнат на една страна, но не толку пропагадно и со извитоперување на фактите.
Кај нас 70% од новинарите се про СДС, 10% проВМРО...

потребен е антимакедонец?
потребен е некој кој ќе кења против Македонија на сите страни?

ти се сметаш за Македонец или си фиромјанец ко тој што му се поклонуваш на аватарот

Чекај Александар, дали ти веруваш дека господинот Груевски нема да прифати поромена на име. Зашто не играш паметно. Јас ти гарантирам дека премиерот е подготвен на компромис, и кога тоа ќе се случи Геровски ќе испадне победник. Жално но вистиното.

Не се потребни ниту Латасович, ниту Геропоулос, ниту Чом и Сашо со нивните албанци, туку независни новинари. Можат да текнат на една страна, но не толку пропагадно и со извитоперување на фактите.
Кај нас 70% од новинарите се про СДС, 10% проВМРО...

Сите тие ни се потребни, инаку нема да разликуваме добро од лошо.

Чекај Александар, дали ти веруваш дека господинот Груевски нема да прифати поромена на име. Зашто не играш паметно. Јас ти гарантирам дека премиерот е подготвен на компромис, и кога тоа ќе се случи Геровски ќе испадне победник. Жално но вистиното.

ти баба ванѓа да не си
БЦ и Лиро не фиромизираа
а ти се радуваш и со душа чекаш Грујо да сменел име па да излезел Геро победник
кој памет го имаш бе ти
досега Грујо не најавил дека ќе смени име и
види вака
никој апсолутно никој нема право да си поигрува со името, идентитетот јазикот
ниеден Македонец не треба ни да помислува на такво нешто

тоа го прават само твоите комуњари и платенициве од гејциве

ти баба ванѓа да не си
БЦ и Лиро не фиромизираа
а ти се радуваш и со душа чекаш Грујо да сменел име па да излезел Геро победник
кој памет го имаш бе ти
досега Грујо не најавил дека ќе смени име и
види вака
никој апсолутно никој нема право да си поигрува со името, идентитетот јазикот
ниеден Македонец не треба ни да помислува на такво нешто

тоа го прават само твоите комуњари и платенициве од гејциве

Во иднина обраќај се со полно име и презиме Бранко Црвенковски
Во уставот на Република Македонија името е Република Македонија
Премиерот Груевски молел да го примат во нато со името Република Македонија Скопје или БЈРМ.
Види ти сега, прорачунај, измери, убаци тука малку логика и ќе дојдеш до решението на задачата дека Груевски ќе прифати компромисно решение и на крај Геровски ќе изле дека е во право. Самите ќе си влезете во јамата која ја копате.
Затоа Бранко Црвенковски и СДСМ секогаш ќе бидат една светлосна година понапред од киндергарден бојс.

геро не е опција

и тоа што го прават не е демократија тие ја уништуваат секоја можност за демократија. тие со секој збор што ќе го изговорат зборат лошо за мене, јас не почнав да зборам за нив тие фраерите се дрзнаа да јадат гомна што сум бил јас, што било добро и лошо, тие што се платени од странски разузнавачи мене ми солат памет. извини другарче тоа нема да може, тие се непријателот - кој ги ебе нека се дружат со бриселските бирократи.
п.с
и зошто сите драпаат дека хорхе и компанија се собрале за да протуркаат договор, што ако се собрале да се договорат дека не ги ебеме

Во иднина обраќај се со полно име и презиме Бранко Црвенковски
Во уставот на Република Македонија името е Република Македонија
Премиерот Груевски молел да го примат во нато со името Република Македонија Скопје или БЈРМ.
Види ти сега, прорачинај, измери, убаци тука малку логика и ќе дојдеш до решението на задачата дека Груевски ќе прифати компромисно решение и на крај Геровски ќе изле дека е во право. Самите ќе си влезете во јамата која ја копате.
Затоа Бранко Црвенковски и СДСМ секогаш ќе бидат една светлосна година понапред од киндергарден бојс.

не заслужува тој е само БЦ
премиерот не молел нашето име е Република Македонија затоа и рекол под тоа да не примат тука нема ништо смешно, а БЈРМ ни го даде БЦ и Кирче
и до која логика ти ќе дојдеш
затоа БЦ и сдс светлосна иднина за Северна Македонија со Северне идентитет и северен јазик некој нов тоа
и ќе бидиме нов народ без историја колку фино
браво за БЦ и компанија

Купете нов Mr.Mussculo ,WC-to пак почна да смрди

Тогаш зошто го негираш истото право на национал-соцјалистите на друга тема? Кога сакаш демократија и кога отворено зборуваш за неа, треба да правиш место и за радикали како национал-соцјалистите. Или и ти како некои други применуваш двојни стандарди?

Тогаш зошто го негираш истото право на национал-соцјалистите на друга тема? Кога сакаш демократија и кога отворено зборуваш за неа, треба да правиш место и за радикали како национал-соцјалистите. Или и ти како некои други применуваш двојни стандарди?

Освен некој од лидерите на албанските партии кој е друг радикал во РМ ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom