Героски: Секој следен предлог ќе биде полош од Северна Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
а ако ние им испаднеме 30 000 на митинг ќе се замислат неколку пати пред да помислат промена на име. Кои се тие против нас кога 120 земји не признаа под уставно име, меѓу кои и велесили како Америка, Русија, Индија....

Не 30 000, доволно ќе беше ако само оној еден што му праќаше мејлови со закани на Геровски не беше гомнојадец.

А за Русија, Индија - кој ги ебе, нас ни е важно НАТО и ЕУ...

Геро и компанија се буљаши

треба гласно да го кажуваме тоа. дома, во комшии, во школо, на факултет, на работа. секој ден од различни агли, геро нема само за името погрешен став он штити сомнителни бизнис интереси, ги злоупотребува кутрите '' новинарчиња '', ги плеска по гзињата, им ги средуваат со коља текстовите, тие се буљаши, они се lowlife
http://www.thefreedictionary.com/lowlives
Noun1.
696B3-lowlife.gif
lowlife - a person who is deemed to be despicable or contemptible; "only a rotter would do that"; "kill the rat"; "throw the bum out"; "you cowardly little pukes!"; "the British call a contemptible person a `git'"http://en.wikipedia.org/wiki/Low-life
A low-life or lowlife is a term for a person who is considered unacceptable by their community in general. Examples of people who are often called "lowlives" are skells, prostitutes, drug addicts, drug dealers, alcoholics, hustlers, pimps, slumlords, criminals and corrupt officials or authority figures.[1] It may be used in a more general sense to describe anyone not "living the high-life", such as persons with low incomes or who live in poor conditions (or anyone else perceived as "lazy" by the middle and upper class), but such usage is commonly seen as an indicator of classist elitism and unfounded prejudice. Often, the term is used as an indication of disapproval of antisocial or self-destructive behaviors, usually bearing a connotation of contempt and derision. This usage of the word dates to 1911.[2]

Ovoj Gero uste mu nema dojdeno pametot,znae deka cela nacija go mrazi ili treba pokonkretno da mu se kazi deka od nego ne se bara mislenje.

Ништо не мора да се прифати. Ако се сака се се може. Има тука Македонци кои си ја сакаат Македонија и кои се спремни да се борат за неа.
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ништо не мора да се прифати. Ако се сака се се може. Има тука Македонци кои си ја сакаат Македонија и кои се спремни да се борат за неа.
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

I DA UMRAT ZA NEA.

не мора да се умира, они немаат аргументи против нас, немаат оружје со кое што можат да не победат. овие нашиве предавници се нивниот последен обид а обидот им е неуспешен, така, да ја добиваме војната.
по некое време ние ќе живееме како што живееме, а геро и компанија ќе се кријат, ним децата дома муабет не им прават, комшиите здраво не им викаат... наскоро тетките на пазар нема да сакаат да земаат пари од нив, таксисти нема да ги качуваат, пријателите ќе се прават низ град дека не ги познаваат

Ме читаат тие одамна,впрочем затоа и го користам АВС како ник.

Aaaaaaaa B.C. ? :baeh:

Инаку самиот факт дека Геровски е СОРОСОИД го спушта кредибилитетот и на А1 и на се’ што кажува таа соросоидна креатура геропулос на НУЛА.
Идиотот зема здраво за готово дека Северна Македонија била добар предлог - во моменти кога Бакојани изјавува дека не доажа во предвид да стои зборот Македонија во името на државата.

Соросоидот е јасно во спрега со гејците и ровари од внатре колку што може поише (заедно со монструмот Велија кој за пари ќе ја продаде Македонија и на Бугарите и на Грците).

А бе до кога ќе ве учам, пена фатив ........пак погрешно си разбрал: не треба да се УМИРА ЗА МАКЕДОНИЈА!!! , треба нејзините НЕПРИЈАТЕЛИ да се натераат да умрат зa неа...!!! јасно....што к....р ќе праи груба Макердонија, ако остане без своите...?????
Сметај дека секоја војна ја добиваат преживеаните... :)

Јас исто тврдам дека ова е игра на одолговлекуење која што може да потрае до бесконечност,или до исчезнување на државата Македонија,тој трн у очи на цела Европа.
:toe:
Не само штета,политичка и економска,
туку сходно на тоа и Героски во случајов не е далеку од вистината и кажал дека како `играта` трае...
ние ќе добијаме се полоши и полоши предлози,
затоа што политичарите од другата страна
(оние кои се борат нажалост против нас у моментов)
се свесни дека еден предлог ќе мора да прифатиме.

Сите... ама буквално сите се свесни и се на јасно дека сите возови се поминати.
Само актуелните македонски политичари... нажалост НЕ.

тие не нудат

решение тие бараат од нас ние да понудиме решение, сакаат да се самопоништиме. да можеа досега ќе не ебеа ама fuck ние не даваме ниту во една поза...

''ние не се задоволуваме со една негативна послушност, па дури ни со најодбивната потчинетост. кога конечно ќе ни се предадете, тоа треба да биде по ваша сопствена волја'' - чичко орвел

војната не ја добиваат преживеаните туку победниците.

Стабилизирај се малце, можеби сега си млад и ти врие крвта и не размислуваш рационално. Северна Македонија е одличен предлог.

Достави докази за ова што го пишуваш.(дали подоцна Грција ке биде Велика Британија а ние северна Ирска).

Достави докази за ова што го пишуваш.(дали подоцна Грција ке биде Велика Британија а ние северна Ирска).

So ovie politicari koi gi imame denes vo Makedonija toa i definitivno ke se sluci sto go naveduvas e sea dali ke sme kako Severna Irska ili uste poloso kako Siera Leone toa zavisi od mnogu faktori.

Samo edno nesto ne mi e jasno kako ovoj narod ne gleda deka e predaden i toj i identitetot i imeto na drzavata i deka samo se bara povolniot moment toa na sto pobezbolen nacin da i se soopsti na javnosta.

Tolku od nasite "patrioti" politicari koi ke se borea za imeto i identitetot na Makedonija.

So ovie politicari koi gi imame denes vo Makedonija toa i definitivno ke se sluci sto go naveduvas e sea dali ke sme kako Severna Irska ili uste poloso kako Siera Leone toa zavisi od mnogu faktori.

Samo edno nesto ne mi e jasno kako ovoj narod ne gleda deka e predaden i toj i identitetot i imeto na drzavata i deka samo se bara povolniot moment toa na sto pobezbolen nacin da i se soopsti na javnosta.

Tolku od nasite "patrioti" politicari koi ke se borea za imeto i identitetot na Makedonija.

Гледаат друже,гледаат многу поваќе од нас но се врзани матерјално од ,,Антихристот,,преку бизниси,преку плати во нивните служби,преку нивните банки и.т.н.(нашите родители ке дојде дена да не остават сами ние нивните деца да се борима за името свето библиско Македонија)

Инаку незнам колку сте го следеле Геровски во минатото. Тој беше главен опозиционер со чија помош Љубчо и Вмро дојдоа на власт. Исто така неговивте ставови околу името не беа толку радикални се до оној момент кога еден рој на морони и кретени го пљукаа и му праќаа заканувачки писма. Се што следеше потоа според мене Геровски го правеше од револт. Мислам дека се сеќавате пред година дена слободно можеше да се остави коментар на шпиц порталот, е таму што глупости имам прочитано нигде на друго место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom