Wannabe Букаро

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Веб-сајт
vuna.blog.com.mk
Ова дека Букар е баниран, па ја морам у негово име.. иначе, Пере, е Пере наш, Петар-МКД.. :icon_lol:

http://crticka.blogspot.com/2005/11/wanna-be.html

Откриен Wanna be Букарски!

После еден тип на времето, шо отвори блог со моите раскази, па потоа феноменот со Копачот Лопата и сл. еротомани, ни доаѓа 16 годишниот Петар Петковски од Штип.

Шанкурето, целосно фасцинирано од мојата виртуелна појава (не знам дали во свесна состојба или под некои седативи) зел да копира ЦЕЛИ ДЕЛОВИ од текстовите на Цртичка, менувајќи само мал, ама многу битен детаљ во нив.(протагонистот!)

Имено, секаде каде шо би требало да стои Букарски, стои Пере!

Ја, бујрум, видете и сами:

Pere the untouchable Членовите на Кајгана форумот (во сајбер кулоарите попознати со прекарот ФИР - форум искусних ретарда) решиле да се занимаваат со Пере.
Во “нападот“ на Пере (Ибзеновата - тешко е да си писател, сите те мразат се потврдува повторно) се користат најразлични “методи“.
И дечките се умислени и ќе ме отепаат сеирџење дека ако кажат нема Штип аеродром а јас како реакција ќе си го сечам стапот на 40 парчиња по 1 цм пред “Спомен куќата на Мајка Тереза“, или дека сум сакал да бидам какоо Трендо (Трендо читаш сине? Мавај ја фотељата на Миљонерот, долази пичлемето Пере) и дека Пере бил егоист? (Му земал од попарата на Кајганџии во темата “Што јадевме денес“ - 2?

о Пере, ти наш славен писателу Па да видиме што се случува наоколу......Инаку јас сум ви една од најупорните појави на македонскиот интернет простор, и ве молам дајте ми шанса: засакајте ме масовно, нека потече слава од мојата тастатура, жените нека излудуваат по мојот интелект и згодно тело, децата нека трчаат по мене викајќи „Пере, ти наш писателу на блогови, Пере јебеш му матер, ти нема рамен!“, мрсни спонзори нека си извадат очи за поседување на мојте ремек дела... и ред други работи :) Ајмо Пере...

Потоа, во фото-галеријата имате џам слики од Пере. Пере во профил, Пере во природа, Пере на базент и сл.

Имате логови со пички (исто како оргиналот!)
Линкувани и се моите омилени блогови и колеги (Офчар, .аНТИ, Лебов)

Сето ова ми го кажа .аНТИ и на него се повикувам ко сведок дека појма немав претходно за ова!
Пере во линковите, мене, не знам од кои причини ме заобиколил.

Па, како така Пере да му ебам мајката? Бива ли да се земаш од мене, а да не ми спомнуваш ни име ни ништо. Па, и Буки е желен за твоите врснички и сака колач од пичињата кои со блогчето успеваш да ги шармираш!

Во секој случај, Пере, јаска не ти се лутам. Ехехехеее!
Има време да порасниш голем и да станеш свој. Дотогаш, молимте глеј копирај ме шо можеш помалце, ако сакаш да биди чоек од тебе! :)))

А вие љубопитни пациенти за да ѕирните и да се уверите дека сево ова нема шанси да е мое дело, или измислица клик тука

П.С. Кутри Пере, дури приморан е и сам себеси да си пишува обожавателски коментари и тоа на асли-штипски!

---------------------------------------------------
http://crticka.blogspot.com/2005/11/blog-post_113234206147225498.html
Пере се заканува со тужба!

Пере нашето омилено виртуелно шанкуре за земање низ нозе овие дена, ми пиша порака на емаил, која морам да ја поделам во целост, а исто така и да и дадам соодветна реплика:

From: "Petar Petkovski" <akademik-st@hotmail.com>

Ej Bukarski podhitno da go trgnes toa od tvojot blog zatoa sto slobodno mozam da pokrenam tuzba protiv tebe za iznesuvanje na licni informacii na internet bez moja soglasnost. A za tvoja informacija mojot msn space ne e za da si gi pokazam mojte pisuvacki sposobnosti, tuku bese samo zafrkancija so mojte drugari i drugarki... I site tie znaat deka tekstovite se prevzemeni od http://bukarski.com

Пере тркало едно глупо. Кажи кој може да го провери твоето тврдење дека другарчињата знаеле дека се текстовите украдени од мојот блог? Зошто не допиша, не наведе извор во постовите, или не ме почести со еден барем скапан линк во “Читам редовно“!? Да клаеше букарски.ком ќе помислевме дека може не си скроз ретарда дека можеби си способен за пародичното сајтче.
А наместо тоа, ти Пере, ај шо те фативме на дело кај шо арамисуваш без изаф, и шо ти пука(в)ме сеир, те зеза(в)ме до коска, уште пак имаш сила (и ум?) да ми се закануваш со тужба?

Море, Пере... читај озбилен сум сега. Немој бато, да ме нанервираш дополнително да те фатам со чврги и ластици, па да те тужам во живо, ебате шанкурето.

Ајде сега, пали патичињата.

-----------------------------------------------------
http://crticka.blogspot.com/2005/11/blog-post_19.html
http://crticka.blogspot.com/2005/11/blog-post_20.html
Ова се логови..

И хепи ендот:

Пере тргна на прав пат!

Мене за разлика од вас сеирџиско-садистичко публико, Пере едноставно ми скурчи.
Ене го и по канали, почна да ми ги занимава пичињата, мислам прајте го вие улаф!

Е, така. Арно ама, Пере (да не го почудиме само) поучен од целава работа, си отвори нов блог. Ко шо самиот во најавата вели:

После некое време откако мојот генијален мозок (зрно ориз) свати дека почнав да станувам популарен на интернет со помош на Цртичка, решив да си отворам мое блогче.

Ајдете шанкурииња, дајте му на либералното тинкаче Пере втора шанса

Mи текнува на приказниве...хаха Пере бе као можеше да ги коираш постовите на Букар кај тебе на мсн страната.ХАХА.
Тоа е забрането со закон.

Чекај овој пере е Петар-МКД? :pos: :pos: :ija: :ija: Eпа пере добредојде во клубот на ретардите, сега можеш да си го маваш ез страв, знаејќи дека и ти си ретарда :kajg: :kez: :pishtoldz

Петар дечкото на Самара, за тој станува збор?:ija:
и ај објаснете ми малку што се дешава:icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
Петар дечкото на Самара, за тој станува збор?:ija:
и ај објаснете ми малку што се дешава:icon_lol:

Ај и на мене,да ни стане јасно што е фркава цела

Samara напиша:
Da. PetarMKD :D

inace prasajte go ofcar. on si znae. jas samo se smeam =D

Хахах
се смееш?:icon_eek:
На дечко ми да му тераат ваков сеир, колку и да е крив, ќе пробам да го одбранам, а нема да бидам јаготка на шлагот!
Не знам како можеш вака...:ija:

ThA-BiTcH напиша:
Хахах
се смееш?:icon_eek:
На дечко ми да му тераат ваков сеир, колку и да е крив, ќе пробам да го одбранам, а нема да бидам јаготка на шлагот!
Не знам како можеш вака...:ija:

pa kako da go branam koga si e kriv :kajg:

p.s. veke ne sum sigurna dali uste mi e decko.

Samara напиша:
pa kako da go branam koga si e kriv :kajg:

p.s. veke ne sum sigurna dali uste mi e decko.

И вие не знајте шо прајте..:icon_lol:
Ах бе Петар, Петар..:star:

Офчар напиша:
шо ја криф бе ја само постирав пациентажа..

Кажи бе па ти што уствари се дешава тука?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom