Wannabe Букаро

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
И застана Офчарот зад братот по оружје да ја одбрани честа блогерска. Не за друго, туку дека братот е баниран од секој могуч форум. Офчар од кога брату и ти стана жута штампа?

Патетично од Петар, ама уште попатетично од Офчар!

ThA-BiTcH напиша:
Хахах
се смееш?:icon_eek:
На дечко ми да му тераат ваков сеир, колку и да е крив, ќе пробам да го одбранам, а нема да бидам јаготка на шлагот!
Не знам како можеш вака...:ija:

Дали ќе има мад фајт помеѓу Д Бич - Офчаро - Самара? :raz:

vardarce напиша:
Дали ќе има мад фајт помеѓу Д Бич - Офчаро - Самара? :raz:

Zaso da ima?
ne se lutam, ne se ni zamaram mnogu. Samo se nasmeav na temava :icon_lol:

a i ne sum tip sto se tepa po forumi.:kajg:

vardarce напиша:
Аууу да у пичку матер више со воа вашиве никови и кирилична подршка :)).
Вардарче,:star: терај си со самара, сеа глеш нема дечко појче :))):kez:

остај ги бичојте, ако нема кандидати ја че ги средам, и плус не прам голема разлика дали Д или Да била :icon_lol:

Да те прашам Самара оти не сакаш да го браниш дечко ти вака јавно на форум? :star:

Го избришал спејсот на мсн ама ја ги имам читано блоговите негови и ми беше чудно како може ПЕРЕ да напише нешто такво... нејќам да наведувам поради кои причини ми беше чудно (мислам дека се добро познати). Ц ц ц Пере срамота е да крадеш бе... :star:

Што е најсмешно и јас правев муабет со него се реметевме и ја и букар и тој во исто време. Ама тоа беше на почетокот...When we were young and stupid and we needed the cash :kez:

не ми е јасно...зошо го реметите девојчето? Зашо петар не дојде сам да се брани па ја пушта Самара ко демек да го брани? Но и оваа му сврте грб...Пере, пер, то ти е. Господ гледа и враќа...Јас ти кажав на мирц, ама и не ми веруваше се смееше ко мало девојче пред слаткарница.

:) petar momentalno e na skolo inace. i na prvi t.e. vcera se otkaza od internet i go izgasi. taka da...nema pojma so se desava tuka ^_^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom