Wannabe Букаро

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Vlad II Draculea напиша:
Вардарче,:star: терај си со самара, сеа глеш нема дечко појче :))):kez:

остај ги бичојте, ако нема кандидати ја че ги средам, и плус не прам голема разлика дали Д или Да била :icon_lol:
Abe ova e maslo na vardarce, on gi ima postirano site tie raboti i promenite na imeto samo zada predizvika raskinuvanje i posle se znae...
S`o vaka sama?????
Ejjjj neznaeme nie, samo Ofcar kako go nasedna....

Jakov напиша:
Abe ova e maslo na vardarce, on gi ima postirano site tie raboti i promenite na imeto samo zada predizvika raskinuvanje i posle se znae...
S`o vaka sama?????
Ejjjj neznaeme nie, samo Ofcar kako go nasedna....
да бе како не ми текна, дури и мучки прај, глеј шо напиша во гушнување

вардрче : Јас сакам да ја гушкам екс жена ми оти многу ја сакам, а и плус сакам рејтингот да ми рипне кај нејзе затоа не се чудете на постов :).

стој сеа... женска рејтинг....хмммм.. интерестиинг:je:

Абе Офчар, да беше искрен сеиров ќе се придружев...
Ама толку многу е очигледно дека по договор со Самара си ја отворил темава. Те искористува малава 100. А пак ќе се смири со Пере.

Ко што би рекол Гарфилд: "Нејсе, дудлач си е дудлач." :-)

Ај сеа пак ли старата болна приказна. Да имав две љубовници, да одев кај курви, да ги гледав жените на другите мажи, да уште бркам женски ама никогаш, НИКОГАШ не сум кажал дека не ја сакам жена ми!

Acid напиша:
Ама толку многу е очигледно дека по договор со Самара си ја отворил темава. Те искористува малава 100. А пак ќе се смири со Пере.

да бе у договор е ;)

дудлач сум си, дудлач.

Acid напиша:

:icon_eek: Zaso jas protiv Pere?
A i iskreno...pojma nemav koj e Bukarot i nikogas ne sum go citala negoviot blog. Sry Acid ama ne sum se dogovorila niso so Ofcar, samo se nasmeav.:(

Samara напиша:
pa kako da go branam koga si e kriv :kajg:

p.s. veke ne sum sigurna dali uste mi e decko.

Абе деца, ќе ме натерате да се откажам од шпански серии и наместо нив да почнам вас двајца да ве пратам. Срцки сте.
:pos::pos::pos:

Офчар напиша:
да бе у договор е ;)

дудлач сум си, дудлач.
Ахаааааа
f054.gif

MarthaGraham напиша:
Абе деца, ќе ме натерате да се откажам од шпански серии и наместо нив да почнам вас двајца да ве пратам. Срцки сте.
:pos::pos::pos:
Ova e treta epizoda sednuvaj....ja od prva gi gledam:icon_lol:

Па нормално бе луѓе дека ова е шпанска серија, зар не научивте дека вардарче ака Рамон е по потекло од Аргентина! Лелеее сеа коа ќе почнам да ви раскажувам приказни на шпански.

Нема да има трета епизода (недај боже).. у 2 дела беше филмот, доста е :icon_evil

c c c ...

ako ako glejte si seir na naseto patenje :(
odsea natamu ke pisuvam na spanski!

"abe se zaebaam" - so bi rekol tatkoto na deteto bez noze ;)

почни од Вујко ти Рафаел де Имотарио Симетра Петаре ... и за негојата вила на брего, иначе роден во БУенос Ариес

Море, кога ќе те расшамара Петар ако ја прочита темава... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom