ThA-BiTcH
~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
- Член од
- 23 септември 2005
- Мислења
- 4.338
- Поени од реакции
- 62
vardarce напиша:Дали ќе има мад фајт помеѓу Д Бич - Офчаро - Самара? :raz:
Нажалост....НЕ :kez:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vardarce напиша:Дали ќе има мад фајт помеѓу Д Бич - Офчаро - Самара? :raz:
Abe ova e maslo na vardarce, on gi ima postirano site tie raboti i promenite na imeto samo zada predizvika raskinuvanje i posle se znae...Vlad II Draculea напиша:Вардарче,:star: терај си со самара, сеа глеш нема дечко појче)):kez:
остај ги бичојте, ако нема кандидати ја че ги средам, и плус не прам голема разлика дали Д или Да била![]()
да бе како не ми текна, дури и мучки прај, глеј шо напиша во гушнувањеJakov напиша:Abe ova e maslo na vardarce, on gi ima postirano site tie raboti i promenite na imeto samo zada predizvika raskinuvanje i posle se znae...
S`o vaka sama?????
Ejjjj neznaeme nie, samo Ofcar kako go nasedna....
Acid напиша:Абе Офчар, да беше искрен сеиров ќе се придружев...
Ама толку многу е очигледно дека по договор со Самара си ја отворил темава. Те искористува малава 100. А пак ќе се смири со Пере.
Ко што би рекол Гарфилд: "Нејсе, дудлач си е дудлач."![]()
Acid напиша:Абе Офчар, да беше искрен сеиров ќе се придружев...
Ама толку многу е очигледно дека по договор со Самара си ја отворил темава. Те искористува малава 100. А пак ќе се смири со Пере.
Ко што би рекол Гарфилд: "Нејсе, дудлач си е дудлач."![]()
Samara напиша:pa kako da go branam koga si e kriv :kajg:
p.s. veke ne sum sigurna dali uste mi e decko.
АхааааааОфчар напиша:да бе у договор е
дудлач сум си, дудлач.
Ova e treta epizoda sednuvaj....ja od prva gi gledamMarthaGraham напиша:Абе деца, ќе ме натерате да се откажам од шпански серии и наместо нив да почнам вас двајца да ве пратам. Срцки сте.
![]()