Wannabe Букаро

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Уствари за која љубов се збори овде случајно да не се рага некоја нова љубов

Се сакате вие во третата епизода да дознаете, полека Династија траеше 300 и нешто епизоди.

Samara напиша:
Утре нова епизода сега Арон Спелинг оди да дремне троа малку знаете во ЕЛ ЕЈ сега е време за дремката после обилниот ручек од манго, киви и банани. А вие деца во Македонија не одите да спиете, утре не сте нашколо?

П.С. Во утрешната епизода ќе гледате: - Днднднднд една офца мистериозно наеба...

adult017.gif

И така срекно си живееја

туку Пере Наш Ептен Копир бил бе
ја мислев дека сум копија ама он бил копир ц ц ц ц

Срамота бе Перо, ц ц ц, ама ете, го бива за лажење моми:icon_lol:

Таков е господ форумџии мили: Нешто дал, нешто земал:icon_lol:

А да продолжевте со третата епизода:icon_mad: Ајде чекам со салвета во рака носот полн со мрсули жолто-зелени и два ситно сецкани кромида.

Wolf Pack напиша:
Таков е господ форумџии мили: Нешто дал, нешто земал:icon_lol:
Да се надоврзам: Нешто дал, нешто земал и на крајот сета вересија си ја врнал.:icon_lol:

А јас да прашам : не ви беше бе мака за овој ПЕТ (со букви : ПЕТ) страни да изнапишите? А?

Ај Офчар шо го натужил тука, добро. Ама да читам пет страни и уште да пишам... Ај и мене ме стега умо...

Vlad II Draculea напиша:
Samara esta cikita,le es enamorado, pero la no alba la quem. Ofcaros des Bolo los malas cuento. Amor de Samaros?
Samara e malo devojce, koe e vlubeno, ali i taa ne znaj vo koj. Ofcaro takozvani kuriste :) i losata prikazna´. Ljubovta na samara

ova e prevodo.. ne deka e nesto tocno gramaticki ali zbor po zbor so recnik :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom