Требаше ли Македонија да учествува на НАТО вежбите во Грузија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување

Требаше ли Македонија да испрати војници на НАТО вежбите во Грузија???

• Да

Гласови: 18 28,1%
  • Не

Гласови: 46 71,9%

• Вкупно гласачи
    64
Не ми е јасно со кој памет праќаме луѓе во Грузија, не сме членка на НАТО не сме поканети на ниеде состанок, замрзнат ни е приемот под уцена која може никогаш да не се реши, а во земјата ни владее економска кризи, а ние остваруваме цели на други држави.

Требаше ли Македонија да испрати војници на НАТО вежбите во Грузија???

Golem kur ako Makedonija isprati vojnici vo Gruzija,sigurno Grujo i Milososki se opraja po hodnicive na NATO i EU za da pustat vojnici tamu, natovcite sigurno nemat ni pokaneto makedonceto da odi tamu tuku nasite politicari samite se pikat tamu,zosto se pikat? zatoa sto sakat da se cistaci na NATO,a da bese Makedonija clenka na NATO e togas drugo ke bese i da odea tamu nikomu nisto.:toe:

treba da se pratat vojnici,mislam deka ne treba na dva stola da se sedi!!!!nek si odat tie sto fizicki se tuka e dusevno negde daleku!!!!a1banac

па ете и србите нели се браќа со русите па испратиле ...
Интерес алооо .. Интерес :toe:
ние пак меѓу себе требало , не требало ...
некој согледал интерес и точка ... крај ..

не знам
искрено од една страна не подјебааваат со името од друга страна ако не со нато со кого?
русите се познати по тоа што вртат грб на прва кривина и имаат колонизаторски однос кон нивните пријатели ....

Никако не си .....

па ете и србите нели се браќа со русите па испратиле ...
Интерес алооо .. Интерес :toe:
ние пак меѓу себе требало , не требало ...
некој согледал интерес и точка ... крај ..
Ne izpratele vojnici, na uci se da citash i prvite stranici na topicot.

Ps. Ako e interes ti da prakash deca, rodnini i sve ostalo neka odat vo vojni za amerika i nato interesi, ne e toa vo moj interes.

Абе можевте да пратите една две фаланги :helou:

Најдобро ќе беше Генералштабот на АРМ со општа мобилизација да изврши мини инвазија во Грузија,во состав на НАТО силите.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom