Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поентата на темата не ми е дали сакате соло или врска,туку одговор на прашањето:Каде се изгуби желбата за партнер,каде се изгуби довербата помеѓу луѓето?Нели со текот на времето се изживуваат некои работи,нели е досадно од кол на кол?
Изјава на човек од 34 години:несакам врска сакам да се мувам.
Поаѓајќи од мене би се изјаснила дека-еднаш се сака вистински втор пат заблуда...Сум сакала премногу ,сум одела долго време,сум се трудела максимално и ме повредиле дупло ...Зарем после сета бура јас повторно да пловам?Зар после се јас да верувам дека нема да бидам повредена?Тешко, следниот партнер би бил сакан но не како сум го сакала првиот,не со истата доверба и не со истиот труд...Сакам врска не мување но не сум запната да имам дечко туку пред се кариера,школо,забава и друшство а љубовта ако дојди арно ако не ко че треба че се побара и толку..Искрено незнам дали воопшто постои љубов денеска затоа што се ми изгледа како од корист(не ми е целта да го навредам некого туку зборувам за поголема маса од примери што ги знаам) ....
Твојот пријател е прилично неамбициозен и прост па се задоволува со премалку. Или треба да го смениш или да се надградуваш менатлно и самата па потоа да го смениш. :wink:Вилинско Коњче напиша:Еден мој пријател вели
Ќе мењам женски додека не ја најдам онаа што е добра во кујна и што сака да готви - ете тоа е машката психологија - денес 2010 година (21 век). Без второто се можело, ама без првото ич.