Црвенковски и Георгиевски заедно против Груевски

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
aman pak vie nisto nemoze da razberete

kade toa izjavil LJubco deka ke se zdruzi so branko i so hari???
pa dali e ova normalno ,covekot edno zbori a vie sosema drugo razbirate i plukate
DE KE VE MOLAM,PROCITAJTE USTE EDNAS DVAPATI PA I TRIPATI AKO TREBA STO IZJAVIL GEORGIEVSKI ,PA POSLE PLUKAJTE.
VAKA IZLEGUVA ,EDNO IZJAVIL ,VIE SOSEMA DESETO STE RAZBRALE,PA PROSTETE AMA TAKVO NESTO SAMO NEKOJ "NEDOVETEN "MOZE DA NAPRAVI.

izjavata e jasna deka LJubco ke si gi kazuva svoite stavovi isto kako i site nie sto si gi kazuvame svoite stavovi,pa i vie si gi kazuvate vasite stavovi.isto taka izjavi deka branko se vraka kako lider na opozicijata,ne deka on t.e .LJubco ne se videl nitu se sretnal so branko od 2002 god,a vie odma plukate deka ne samo sto se videl se dogovaral nebare i zaedno spijat 24 casa.
pa stvarno ne mi e jasno kako moze nekoi izjavi tolku loso i izprevrteno da gi razbirate i samo da treskate nesto sto nema vrska so realnosta.
eve naprimer i jas se slozuvam so politickite izjavi na LJubco,i sto sega sum vo koalicija so nego i so branko.????????
ili pak site sto vikaat deka treba da se najde resenie za imeto site se koalicioni partneri na LJubco i branko (mislam na stranskite diplomati i politicari),vo toj slucaj
spored vaseto rezoniranje izleguva deka dvajcava politicari se posilni zaedno so megunarodnata duri i od najsilniot grujo???
Во политиката има нешто што се вика тајна дипломатија и читање мегу редови не знам зошто вие и поклониците на небесниот Љубчо не се обидете малку со анализа на што е она што ги тера Бранко и Љубчо да се сврзат сигурно не убавината туку Никола Груевски који двајцата ги фрли во политичкиот отпад.

Аман те бе, остајте го Бранко- пензионерот да си ужива во пензионерските денови, што толку се напињате.
Нели типот фино си оди во пензија и нема потреба да ве замара. Сега се на сцена нови ликови- Иванов и Груевски, тие нека си ја водат државата, а пензионерот и така не може да направи ништо.

Аман те бе, остајте го Бранко- пензионерот да си ужива во пензионерските денови, што толку се напињате.
Нели типот фино си оди во пензија и нема потреба да ве замара. Сега се на сцена нови ликови- Иванов и Груевски, тие нека си ја водат државата, а пензионерот и така не може да направи ништо.
Како оди во пензија кога се врака за доживотен лидр на СДСМ и ке урива влада со неговите удбашки методи

Како оди во пензија кога се врака за доживотен лидр на СДСМ и ке урива влада со неговите удбашки методи
Аааа не. Грешка си, Бранко до пред месец-дена беше прогласен за пензионер од овдешниве форумџии, и како лидер на партија со 9% рејтинг. Така да, ќе си води мала партија. едвај со 15 пратеници, и така да со тоа нема моќ, и не може да му се меша во државата на Никола.

Е арно да го остават-ама со кого ќе го плашат народот после?Бранко се додека не умре(да се надевае ќе се случи што поскоро)ќе биде плашило на Вмро и неговите лидери за да можат да се вадат на опција ,,има и полошо,,без разлика колку далеку ќе биде тој од политиката-бидеќи тој секогаш може да се врати:ija:(на ова би додал не дај боже)...

А Фрцко потрцко? :sekss: Не се фер и Буч им фали срамота :pos2::pos2::pos2:

Аааа не. Грешка си, Бранко до пред месец-дена беше прогласен за пензионер од овдешниве форумџии, и како лидер на партија со 9% рејтинг. Така да, ќе си води мала партија. едвај со 15 пратеници, и така да со тоа нема моќ, и не може да му се меша во државата на Никола.
Дај боже да е така.Ама си ги има ССМ Генералштаб Народна Банка Уставен суд Телма Алфа А1 Утрински Дневник Глобус еве денес нов неделник на Героски Сега цела машинерија СОРОС грчки фактор не му е за потценување можноста за креирање лажна криза.Да ја бутне власта не може ама да дрма повременои како слаб земјотрес може

Дај боже да е така.Ама си ги има ССМ Генералштаб Народна Банка Уставен суд Телма Алфа А1 Утрински Дневник Глобус еве денес нов неделник на Героски Сега цела машинерија СОРОС грчки фактор не му е за потценување можноста за креирање лажна криза.Да ја бутне власта не може ама да дрма повременои како слаб земјотрес може

Готово бе. Нема веќе вадење "Бранко крив бил". И Гошев ќе го тргнат и Стојановски, така да...нема веќе оправдувања за сите идни срања.:toe::smir:

Готово бе. Нема веќе вадење "Бранко крив бил". И Гошев ќе го тргнат и Стојановски, така да...нема веќе оправдувања за сите идни срања.:toe::smir:
Не треба да се тргнат туку да си работат професионално и да не го опслужуваат Бранко во неговите удбашки методи.Но правењето стратегии со грчкиот фактор и делови од Бриселската администрација највеке загрижува чувај боже и нова војна или конфликт по старото добро сценарио

ЖАЛОСНО!!!!!!!!!во цел свет на политичка сцена настапува млада и амбициозна политичка гарнитура , а кај нас ПАК се враќаат ЖИВОТНИТЕ ШТО ЈА УКРАДОА и УНИШТИЈА МАКЕДОНИЈА :tapp:

Ако насловов на темава се деси....
...се гледа колку работел Бране за Македонија кога беше претседател....!

Еве го сега заедно со љубчо, а он на А1 во преизборието кажа дека НИКОГО(!!!) не би прашувал ако биде на власт, и веднаш би прифатил секакво име од Грција!!!!

И сега што ке се случи ако они дојдат на власт ?!
Грција ги знае нивните ставови, и велам ако дојдат на власт, грциве ке дадат уште посложени услови за нас кој се повеке би им одговарале ним, моржовиве секако би прифалите.:nesvest:

би рекол спротивно
Грујо и Црвенко се заедно :baeh:

OVA SPORED MENE E TOCNO

i grujo e od komunistickata DEMOKRATSKA ALTERNATIVA popoznata vo narodot kako D.A. na vasil topurkovski CILE ,partijata se rasturi i zgasna ne postoi no nejzinite clenovi sega ja vodat drzavata posto site od taa partija si se sega vo DPMNE ,i toa na ministerski mesta,direktorski mesta ili so eden zbor GLAVNI FACI
zatoa vikam jas bez ogled dali e dpmne ili sdsm na vlast so drzavata VLADEAT EDNI TE ISTI "KOMUNISTI"

Не треба да се тргнат туку да си работат професионално ........
И да се согласуваат со се што ќе каже тупото пвемиевче.

Кажи слободно што ти е поентата.

OVA SPORED MENE E TOCNO

i grujo e od komunistickata DEMOKRATSKA ALTERNATIVA popoznata vo narodot kako D.A. na vasil topurkovski CILE ,partijata se rasturi i zgasna ne postoi no nejzinite clenovi sega ja vodat drzavata posto site od taa partija si se sega vo DPMNE ,i toa na ministerski mesta,direktorski mesta ili so eden zbor GLAVNI FACI
zatoa vikam jas bez ogled dali e dpmne ili sdsm na vlast so drzavata VLADEAT EDNI TE ISTI "KOMUNISTI"

Е па што праиме, сега значи македонија никако не ја бидува без комунистиве. Врти сучи комунистите не слегуват од тронот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom