A
Accipiter82
Гостин
Еве ти чекор по чекор упатство како да направиш бизнис план
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паметно. Кога има вакви бизнис план што незнаат да напишат бричи мајсторе, покачи ги цените!Потребен ви е Бизнис план??? Тука сум да ви помогнам. 1 страна=50ден.
Изработувам семинарски за Економски насока, Маркетинг, Менаџмент, Финансии, Анкетни прашалници, и др. 1 страна=20ден.
Сите заинтересирани нека пишат ПП па ќе се договориме.
ДИПЛОМИРАН ЕКОНОМИСТ
Паметно. Кога има вакви бизнис план што незнаат да напишат бричи мајсторе, покачи ги цените!
Ми треба бизнис план ама не е ништо озбилно. ми требат барем првите три чекори направени. Или ако немате барем дајте идеја за некој бизнис, никако не ми текнува. Треба демек да отворам бизнис што го нема во земјава, да е интересен, необичен ама ВОЗМОЖЕН. Ќе ви бидам благодарен, оти ако не однесам, професорот ќе почнисо намалвање на оценки.![]()
Луѓе, дај озбилно кажете ми бизнис идеја, план не. Сам ќе си го направам, ама дајте предлог за некој интересен бизнис. ВЕ МОЛАМ!
Што ти е бе?!? Имаш некој проблем?Озбилно бе? Озбилно?
Што, имаш фатено врски за кредитиве за самовработување ама не ти текнува проект?
Колку плитко размислувате. Ви кажав не треба да ми дајте ГОТОВ бизнис план, туку една ебена идеја пошто не ми текнува никако. А, ако нејќите да кажите, тогаш ЌУТЕТЕ!!! Има културни членови што сакаат да помогнат
Што ти е бе?!? Имаш некој проблем?