Бизнис план

• Креатор на темата Креатор на темата Freddy Krueger
  • Време на започнување Време на започнување
Кај има бизнис план бесплатно бе???

Се шалим, кој сака нека ми пише на ПП имам нешто што би требало да послужи. :smir:

ivica ke moze da mi go pratis biznis planot .ti blagodaram mnogu :))pozz

Кај има бизнис план бесплатно бе???

Се шалим, кој сака нека ми пише на ПП имам нешто што би требало да послужи. :smir:

ivica ke moze da mi go pratis biznis planot ,fala mnogu pozz

moze i mene da mi go pratis ivica

ми треба бизнис план за у школо, ако може да ми пратите... благодарам... :pipi:

nekoj da ne ima bilo kakov biznis plan za u skolo mi treba itno

дај молим те прати ми ми треба итно плс

Тинка Заева случајно да не ви предава?:icon_lol:
Фак ит,и јас треба да направам до петок,ама ке се помачам малце .:D

еее овој бизнис план на сите не кочи за крај година :) јас го почнав но не ми е довршем, ако го направам на време сите ќе го добиете :smir:

И има ли некој што направил бизнис план и што може ако сака да го закачи овде, на сите ни треба за крај година ...

а да си направевте сами бизнис план бе ЕКОНОМИСТИ!!!! дајте тука полно име и презиме со слика, и јас ќе видадам бизнис планови колку сакате... ама утре ако бидете на некоја функција-политичка, или НЕДАЈ БОЖЕ професори во економско да имам со што да ве закачам на тапет... ако те бива за правење бизнис планови те бива и звањето што ќе си го добиеш на крај ти е ЗАРАБОТЕНО СО СВОЈ ТРУД, а ако не откачи се од ЗИМАЊЕТО гратис диплома па да мафташ со нејзе после како ти “вредно“ си учел...

Има некој бизнис план, било каков, ми треба за у школо само да предадам..
Поздрав.

Потребен ми е бизнис план доколку некој може да ми помогне без разлика дали тоа ке биди со давање на векле направен или со совети за правење на добар бизнис план би ви бил благодарен ...

Ме пукнавте со ПП за тој бизнис план. Еве овде сите кои ќе им треба да знаат да не бараат од мене, зашто јас повеќе го НЕМАМ бизнис планот кој го имав.
Не ми требаше и го избришав, ако ми затреба некоаш ќе си направам исто како што и вие сами што треба да си направите а не се на готово, не бидите дебили!

Дечки, ко што ветив вчера- бизнис планот го имам. Ако некому сеуште му е потребен , слободно пишете во ПП- и веднаш го добивате и тоа БЕЗ НИКАКВИ надоместоци.
Нека не ве лажат - да ви наплаќаат.Вие не баравте да купите- па некој да ви се нуди да ви продаде. Побаравте помош - и секој кој може би требало да помогне.
Ти стои уште?

Ме пукнавте со ПП за тој бизнис план. Еве овде сите кои ќе им треба да знаат да не бараат од мене, зашто јас повеќе го НЕМАМ бизнис планот кој го имав.
Не ми требаше и го избришав, ако ми затреба некоаш ќе си направам исто како што и вие сами што треба да си направите а не се на готово, не бидите дебили!

алал ти вера брат... кажи им така у лице... реков јас погоре кој сака бизнис план може да му дадам само име и презиме да ми дадете ваше...

Абе шо бизнис план, тоа е лесно сеа вака ке пишете, ке земете од кина кокошки ке увезувате и ке продавате кинески јајца за 4 денари комад

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom