Бизнис план

• Креатор на темата Креатор на темата Freddy Krueger
  • Време на започнување Време на започнување
@cool@ ako moze da mi go pratis biznis planot mi treba itno za u skolo....please

Случајно некој да не има некој бизнис план ?Ми треба за на факултет за утре а ја на мојов заглавив и почнав да се нервирам. ако има некој нека ме контактира по пп

Потребен ви е Бизнис план??? Тука сум да ви помогнам. 1 страна=50ден.
Изработувам семинарски за Економски насока, Маркетинг, Менаџмент, Финансии, Анкетни прашалници, и др. 1 страна=20ден.

Сите заинтересирани нека пишат ПП па ќе се договориме.

ДИПЛОМИРАН ЕКОНОМИСТ

Потребен ви е Бизнис план??? Тука сум да ви помогнам. 1 страна=50ден.
Изработувам семинарски за Економски насока, Маркетинг, Менаџмент, Финансии, Анкетни прашалници, и др. 1 страна=20ден.

Сите заинтересирани нека пишат ПП па ќе се договориме.

ДИПЛОМИРАН ЕКОНОМИСТ
Паметно. Кога има вакви бизнис план што незнаат да напишат бричи мајсторе, покачи ги цените!

Ми треба бизнис план ама не е ништо озбилно. ми требат барем првите три чекори направени. Или ако немате барем дајте идеја за некој бизнис, никако не ми текнува. Треба демек да отворам бизнис што го нема во земјава, да е интересен, необичен ама ВОЗМОЖЕН. Ќе ви бидам благодарен, оти ако не однесам, професорот ќе почнисо намалвање на оценки. :(

Ми треба бизнис план ама не е ништо озбилно. ми требат барем првите три чекори направени. Или ако немате барем дајте идеја за некој бизнис, никако не ми текнува. Треба демек да отворам бизнис што го нема во земјава, да е интересен, необичен ама ВОЗМОЖЕН. Ќе ви бидам благодарен, оти ако не однесам, професорот ќе почнисо намалвање на оценки. :(

Па не знам професоро шо чекал до сега.

Оти бе? Треба да ми ја намали? Ха бе...

Луѓе, дај озбилно кажете ми бизнис идеја, план не. Сам ќе си го направам, ама дајте предлог за некој интересен бизнис. ВЕ МОЛАМ!

Луѓе, дај озбилно кажете ми бизнис идеја, план не. Сам ќе си го направам, ама дајте предлог за некој интересен бизнис. ВЕ МОЛАМ!

Озбилно бе? Озбилно?

Што, имаш фатено врски за кредитиве за самовработување ама не ти текнува проект?

Сите си сакаат на готово да си поминат без многу замарање.

Колку плитко размислувате. Ви кажав не треба да ми дајте ГОТОВ бизнис план, туку една ебена идеја пошто не ми текнува никако. А, ако нејќите да кажите, тогаш ЌУТЕТЕ!!! Има културни членови што сакаат да помогнат
Озбилно бе? Озбилно?

Што, имаш фатено врски за кредитиве за самовработување ама не ти текнува проект?
Што ти е бе?!? Имаш некој проблем?

Колку плитко размислувате. Ви кажав не треба да ми дајте ГОТОВ бизнис план, туку една ебена идеја пошто не ми текнува никако. А, ако нејќите да кажите, тогаш ЌУТЕТЕ!!! Има културни членови што сакаат да помогнат

Што ти е бе?!? Имаш некој проблем?

Еве ти една идеја - продавница. Или бараш нешто подобро?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom