Анџела, "гола" на -12 степени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.321
Поени од реакции
34.744
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
:ija:
%7B82B4BC0D-6BE7-442E-8104-58085C2935C8%7D_lavica-2.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]

Во центарот на Скопје, досега, во зима, не е видена фотосесија, што инаку редовно се случува во светските метрополи.
Згодна манекенка облечена во долна облека, секси чорапи, високи салонки и со гламурозна бунда и шубара, позира, пред збунетите минувачи, на - 12 степени. Не обрнува внимание на свирењето од автомобилите, туку професионално се мести на столицата и ги слуша упатствата на фоторепортерот.
Анџела Витанова (18) од модното студио "Црнокрак" иако релативно нова на македонската модна сцена се покажа похрабра и попрофесионална од сите наши манекенки sвезди кои веќе етаблирани, одбиваат да се сликаат за насловни страници во долна облека. Ниту разголени, на ниски температури.
Ваква професионалност имаме забележано само уште еднаш, лани, во Струга на подготовките на српските финалистки за избор на мис на Србија и Црна Гора. Српските убавици без збор правеа фотосесија во костими за капење додека истураше дожд и додека истовремено брановите од Охридското езеро им ги навлажнуваше телата.
Анџела, Лав во хороскоп, е четврта година во средното медицинско училиште во Скопје. Во иднина се гледа како естетски хирург или психолог.
- Не ја сакам зимата. Уживам во снегот само кога сум јас некаде на топло. Ова е најлудата фотосесија која сум ја снимала како манекенка и ми беше задоволство, - ни изјави Анџела.

И после, Битола за главен град... Пффф.:kez:
[/FONT]

Мене ми се сфиѓа шубарата.

А за салцето... Па мора да има салце за да ја згрее на -12. Тоа му доаѓа нешто како „природна облека”.

Не е на одмет да има малце мевце на газот, чоек да има шо да плеска. Има ли други поголеми слики од пријателкава да ја видиме шо сурат е на фаца?

Нее човек да се соблече по гаќи на -12 у центар на град. Одма го оговараат!

Carlito Brigante напиша:
Нее човек да се соблече по гаќи на -12 у центар на град. Одма го оговараат!

Па нормално и јас да се соблечам гол и да рипам гол кур ќе ме оговарате.

Абе во прицип на жените не ми е проблем да се слечат на -12 бидејќи нема што да им се собере од студот (за разлика од машките:icon_lol: ).... а и да и се собере (читај стесни) "нешто"..... пак ќе е во нејзина полза :icon_lol:

Аман, сите манекенки станаа.:icon_mad: Плус, фотосесијата е катастрофа, со позајмено столче од некој кафич у близина што бил, видете ги и сликите во Вест, ебате она позира а луѓе околу неа шетаат. И, за која професионалност се збори тука? Јас ако сум професионална манекенка, за да позирам на -12, не само што ќе треба дебело да ме платат, него ќе мора и услови да обезбедат. Црнокрак за една фотосесија дава од 500-1500 денари, така што девојкава добила максимум 3000 затоа што позирала на -12. И оваа уопште не личи на манекенка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom