Анџела, "гола" на -12 степени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ама не е секогаш до парите Биче, некогаш е и до популарноста. Ако луѓево зборат: „Види ја будалава еј, на минус 12 по гаќи се слика...” тогаш тоа оди во нејзина корист. Има доста „спонзори” низ градот, немора тоа да е секогаш модна агенција. :wink:

И, може и некогаш ќе добие некоја емисија на ТВ. На пример водителка на „зимско-рекреативна програма” на МТВ.

"Crnokrak" e poveke bordel otkolu modno studio...ama aj za toa na druga tema

И после кај е Анџела?
Ене ја дома лежи три месеци,настина кутрото девојче за 2000 денари не може на себе да си дојде

BusHav напиша:
И после кај е Анџела?
Ене ја дома лежи три месеци,настина кутрото девојче за 2000 денари не може на себе да си дојде

А кој ја терал Ангела за 2000 денари да позира на -12?:ija::ija::ija:

ThA-BiTcH напиша:
А кој ја терал Ангела за 2000 денари да позира на -12?:ija::ija::ija:

Гласшето во неа и кажало така:lud::lud::lud::lud:

За вас незнам,ама јас и за 20000 ден. не се шетам гол по градот на -12.Башка ке ме оговарате,башка ке настинам,башка ке ме прогласат за луд.
20000 ги одбивам од здравствени причини.За другото горенаведено немам гајле.:)

Ах деца, деца, јајцата ќе си ги остават по тоа калдрмата.:star:
И не се свивките од салце, туку од тоа тилот шо е еден број фазла.
Стварно не ја глеам поентава да се мрзне девојчево, бар да нпраиле некоја ненадјебива фотка. Гревои.

Аман, што се загрижиле за девојчево, нејдајбоже да прочита ќе се усрами :) нема таа да настине има кавлитетен греач за во неа:sekss:

Офчар напиша:
оваа има свивки на мевот бетер од мене :(

Да, многу лош момент што не би смеел да се дозволи на фото сесија за долна облека. Него мене ме интересира како преживеала девојкава на таа температура?:ija:
Иначе, доста мрчите бе, аман, ваква била онаква била. Поготово на Таргет коментарот - типично балкански ебате, и после сакате либерални девојки и градот метропола да ни стане. Епа нема со такво размислување.
Ја и давам тотален РИСПЕКТ на девојкава, шо изглеа добро изглеа, и најмногу од све браво за храброста! Се надевам еден ден ваквите појави низ град ќе станат толку нормални што никој нема ни да им обрнува внимание или да збори за нив.

TargeT напиша:
Уф по голема бештија од оваа нема во Скопјево
:oftopic: ja imash ebeno ili od kaj znaesh dosta be so vakvi patetichni komentari

mr_wicket напиша:
Аман, што се загрижиле за девојчево, нејдајбоже да прочита ќе се усрами :) нема таа да настине има кавлитетен греач за во неа:sekss:

Да и дадам јас на неа еден греач???!!!

Јас беспари би се сликал. Само да ме има на Кајгана.

Acid напиша:
Јас беспари би се сликал. Само да ме има на Кајгана.

Знаеме имаш его од тука до бескрај. :pos: :pos: Браво за цурата иначе. Барем имала муда. Глеате како се вади џепарац/леб?

Toreador напиша:
Знаеме имаш его од тука до бескрај. :pos: :pos: Браво за цурата иначе. Барем имала муда. Глеате како се вади џепарац/леб?

Цурата да имала муда немало да биде цура:oftopic:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom