Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
filip_sk напиша:Абе луѓе важно она сега си стана "позната" сите зборат за неа..па друго не е важно
dajdo напиша:ftopic: pa da ti kazam i e na devojkata da i se fatite site posho i ljubomorite lele be daj porasnete ej metropola sme be u new orleans se slikaaa 10 devojki po tang i prsluk nikoj nisho nekaza ja pominuaf na sred ulica znachi za spisanie !!!!!!!!! pu kakvo balkansko svakanje imame ej :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
sakash da kazesh deka toa e losho sho go napravila :lud:ThA-BiTcH напиша:Просто паднав у депресија коа ја видов....:lud:
dajdo напиша:sakash da kazesh deka toa e losho sho go napravila :lud:
ThA-BiTcH напиша:не бе, нели сум и љубоморна...и можам да и се фатам...
абе у депресија паднав....сакам да сум ко неааааааааааааааааа:cry:![]()
Acid напиша:Ја би позирал за 2.000 денари во боксерици на ова време. Дава некој понуда?
Acid напиша:Ја би позирал за 2.000 денари во боксерици на ова време. Дава некој понуда?
Acid напиша:
Почетната цена е 2.000 денари, ако има повеќе заинтересирани ќе има наддавање.:kez:
BusHav напиша:Цурата да имала муда немало да биде цураftopic:
ThA-BiTcH напиша:Јас би позирала за 10 000 денари.
Почетна цена.![]()
Нејќу по танга. Не сум геј. Ќе почнат мажи да ми се лепат.Carlito Brigante напиша:Пријателе, колку за танга?![]()