Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Bacillus gagous и Sussaro сакам да ги запознам од дедо Ноета..(од порано значи:) )

Со Фантом,леандра,саша...и сите што не се од Скопје на собиранката рекоа ќе дојдат али незнам или ја не ги видов или...:toe:

Што знам.Некако немам предизвик у моментов за никого. Тие што ми беа интересни веќе ги имам упознат, освен Фантом и другарка му Марина.

Fantom_oh напиша:
Водка, Гижо, Псај, Ацид, Маци, Јаков, Бушав, Димитар, Мрно, Серпико, Гаго и толку засеа
Апдејт: плус Нина, Мац, Трн во око, еленче бонџови, блад, и.... ај после пак апдејт :hihi:

Глупо е да пишам дека сакам со тие шо ме спомнаа веќе, ќе испадне за вратка, али sussaro почнаф да го сонуем више, бацилус ми е редовен гостин на листата од дедо ное на марина и више ми е у навика да кажам дека чекам да ги запознаам ниф двајца, а псај сакам да ја запознаам зашо она сака мене да ме запознае.

South park напиша:
A zosto mene nikoj ne me saka???:smir:

Па ваљда зашто си нов па не те знаат многу членовите.Ја сакам еве, со тебе и со сите други активни членови што ги немам запознаено!

Е јас сакам со Димитар да се запознаам!!!!:)

хммм,сакам со Фантом Ох,Марина,Струмикс (или како и да беше), и дефинитивно со Гадес оф хаос :)

mary_jane напиша:
хммм,сакам со Фантом Ох,Марина,Струмикс (или како и да беше), и дефинитивно со Гадес оф хаос :)

Така беше :).
Инаку, јас сакам да се запознаам со сите оние по форумов кои, како и јас, лудуваат по коли и се друго што има мотор (Волксваген, Андроник, конкрит, Мандрак...)
Со Дивајн, Форчн, Мацедалиен, тоа се луѓе кои ги познавам преку контактите на МСН или сл. а би сакал во живо да ги запознаам
Исто така, Ацид, Мистичен и Викторгг, Гревити Грејв и Сусаро кои ме воодушевуваат со мислењата на форумот.
И, секако, сите оние кои на оваа тема изразиле желба да ме запознаат. Јас сум си дружељубив човек.

mary_jane напиша:

Мери Џејн и јас исто!..сакам да се запознам со мене..:) шала на страна, ти ми си исто на листа на приоритетни човеци за запознавање.

Acid.. hhh.. :helou: да видам шо чоече е.. :) други, фантом и цел о(х)рид, и од жениве некоја, која ќе се падне.

Димитар напиша:
Дружи се на форумот :) ќе има собиранки, по МСН договори се со некој...
Тоа е целта на кајгана: дискусии и дружење!
correct!јассссссс сакам со сите,и тие шо сакаат да се запознаат со мене и тие шо не сакаат,јбг мирољубива сум :D
и голем поздрав до МКфорсес,ве молам некоа постои....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom