Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Па еве сакам да се запознаам со Goddess of Chaos, Димитар, Fortune, Дивајн, Спајдер и сите шо сакаат да се запознаат со мене. :smir:

Сакам со Скул да си седнам на едно кафенце така да си правиме некое тешко муабетче :)

JuveFan напиша:
Сакам со Скул да си седнам на едно кафенце така да си правиме некое тешко муабетче :)
Се имаме ние запознаено,ало!Не ти текнува тогаш кај Водка?:)

Јас сакам да се запознаам со Vanilah! и Nephtys (извини ако ти го згрешив никот).:)

ја сакам со тие со не се знам али најмногу со годес јеј

Друже, па ти тоа го праиш секој ден малку по малку... никад нема да се запознаеш до крај :pos:
Јас сакам со tina89, Lenadra, Martha Graham, StormAngel, Macedalien...
RAGAZZAAA мама миааа....

да се запознам со некоја колку мене, што не гледам некој такви. :)

ja sakam soooooo RealGirl :) ama toa e samo zelba nazalost
xixixix:smir:

I tata bi sine...

Јас со Годес, Појол, Сатори, Ангелче, Коридорс (најфраер: д ритрн), Форчн, Дивајн, Мацедалиен итн...

Не сум долго време на Кајгана,ама од досегашните постови кои ги имам прочитано највеке ми оставиле впечаток на Скулгрл и Дивајн,па според некоја логика би сакала да се запознаам со нив:helou:

Nephthys напиша:
Не сум долго време на Кајгана,ама од досегашните постови кои ги имам прочитано највеке ми оставиле впечаток на Скулгрл и Дивајн,па според некоја логика би сакала да се запознаам со нив:helou:

Иако имаш мал број постови, и ти ми имаш оставено мене впечаток, па кога е веќе обострано, полесно е нели?:smir:

Туку Бада ... два пати сме се нашле на исто место, така да нареден пат пушти рака како помал, ако навистина сакаш да ме запознаеш ... :helou:

a da i so PSYtisfaciton :) mn. mi e interesna osoba i rado bi se upoznal so nea :)

Јас...па иам напишано и порано...ама еве вака

Divine,RealGirl,Скулгрл, Fortune,MAR MAR, Gego, Струмикс, concrete, Acid, SCORPIO_20, Прити_Грл, ragazza (сограѓанка а не ја знам), Flix (исто сограѓанин а не го знам), Godess of Chaos, Garfield, ada, ...има баги :) (забораив многу)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom